Tapahtumajärjestäjät


Kuopio haluaa olla hyvin toimiva tapahtumakaupunki, haluttu isäntäkaupunki, erilaisia yhteisöjä kokoavien, omien ja vierailevien tapahtumien kaupunki. Kaupunki on tapahtumanjärjestäjien kumppani ja tukija tapahtumille, joilla on toivottuja taloudellisia, imagollisia ja yhteisöllisiä vaikutuksia alueelle.

Haluatko järjestää tapahtuman Kuopiossa?


Kuopion kaupungin asiantuntijat neuvovat ja tukevat tapahtumajärjestäjiä mm. lupa-asioissa, tila- ja tapahtumaympäristöjä koskevissa asioissa. Käytännön ohjeita Kuopiossa järjestettävän tapahtuman toteuttamiseen sekä tietoa tarvittavista luvista löytyy Tapahtumajärjestäjän opasta.

Mikäli tapahtumajärjestäjä hakee kaupungilta konkreettista tukea tai yhteistyötä tapahtuman järjestämiseen on toivottavaa, että järjestäjä on hyvissä ajoin ja ennen hakemuksen jättämistä yhteydessä kaupunkiin.

Kuopiossa järjestettävien vetovoimaisten tapahtumien asiakaspalvelusta vastaa markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelut -yksikkö. Yhteyshenkilö tapahtumanjärjestäjiin on yhteistyökoordinaattori Markku Lind, puh 044 718 2070.

Tapahtumien Kuopio Tapahtumien Kuopio

Selaa verkkojulkaisua:
Inspiroivien tapahtumien kaupunki

Suositus yhdenvertaisuuden huomioimisesta Suositus yhdenvertaisuuden huomioimisesta