Tapahtumajärjestäjät


Kuopio on vilkas ja elinvoimainen kaupunki täynnä tapahtumia. Toivotamme uudet tapahtumat tervetulleiksi ja pidämme huolta nykyisistä. Monipuoliset ja kehittyvät tilat tarjoavat joustavat mahdollisuudet järjestää erilaisia tilaisuuksia Kuopiossa ja Tahkon matkailukeskuksen alueella. Kuopion vaikutusalueella asuu yli 200 000 ihmistä. Tavoitteeksemme olemme asettaneet olla Suomen nopeimmin kehittyvä tapahtuma-, kongressi- ja matkailukaupunki.

Haluatko järjestää tapahtuman Kuopiossa?


Kuopion kaupungin asiantuntijat neuvovat ja tukevat tapahtumajärjestäjiä mm. lupa-asioissa, tila- ja tapahtumaympäristöjä koskevissa asioissa. Käytännön ohjeita Kuopiossa järjestettävän tapahtuman toteuttamiseen sekä tietoa tarvittavista luvista löytyy TapahtumaKuopio -sivustolta sekä Tapahtumajärjestäjän opasta.

Mikäli tapahtumajärjestäjä hakee kaupungilta konkreettista tukea tai yhteistyötä tapahtuman järjestämiseen on toivottavaa, että järjestäjä on hyvissä ajoin ja ennen hakemuksen jättämistä yhteydessä kaupunkiin.

Kuopiossa järjestettävien vetovoimaisten tapahtumien asiakaspalvelusta vastaa markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelut -yksikkö. Yhteyshenkilö tapahtumanjärjestäjiin on yhteistyökoordinaattori Markku Lind, puh 044 718 2070, tapahtumakuopio@kuopio.fi.

Tapahtumien Kuopio Tapahtumien Kuopio

Suositus yhdenvertaisuuden huomioimisesta Suositus yhdenvertaisuuden huomioimisesta