Tartuntatautivastaanotto


Vastaanotolla hoidetaan tartuntataudeista johtuvia kontaktin jäljityksiä, työstäpidätyksiä ja tiimilääkäreiden lähettämiä tarttuvien tautien hoitoonohjausasioita sekä epidemiaselvittelyjä.

Ilmoitus epäillystä ruokamyrkytyksestä


Mikäli olet syönyt kuopiolaisessa ravintolassa, kahvilassa tai ruokalassa, tai ostanut elintarvikkeita Kuopiosta ja epäilet sairastuneesi ruokamyrkytykseen, ole hyvä ja täytä sähköinen lomake Ilmoitus epäillystä ruokamyrkytyksestä.

Ilmoituksesi jälkeen terveysviranomainen ottaa sinuun yhteyttä. Tilanteen selvittämiseksi sinut ohjataan toimittamaan (uloste-)näyte laboratorioon. Tarkemmat ohjeet saat puhelimitse.

Mikäli ruokailupaikka ei sijaitse Kuopiossa, ota yhteyttä kyseisen kunnan ympäristöterveydenhuoltoon. Kuntien yhteystiedot löydät Ruokaviraston sivulta.

Usein kysyttyä ruokamyrkytyksistä:

https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/tietoa-elintarvikkeista/elintarvikkeiden-turvallisen-kayton-ohjeet/ruokamyrkytykset/usein-kysyttya-ruokamyrkytyksista/

Yhteystiedot Yhteystiedot

Rokotukset ja tarttuvat taudit

Tulliportinkatu 15 J, 4.krs (käynti Maaherrankadun puolelta, hissi). Vain ajanvarauksella, ei erillistä ilmoittautumista.

Ajanvaraus soittamalla 017 186 560 ma-to klo 9.45 - 10.45. Palvelussa ruuhkaa.

Sähköinen ajanvaraus ei toistaiseksi toimi tietojärjestelmäuudistuksen vuoksi.

Ajan peruutus tekstiviestillä 044 718 2028 (huom. tähän numeroon ei voi soittaa, vain peruutusviestit)Muistathan laittaa viestiin nimesi ja syntymäaikasi sekä mitä asia koskee.

Käyttämättä jääneestä, peruuttamattomasta vastaanottokäynnistä peritään maksu. (Asiakasmaksulaki 3 §/30.12.2020/1201)

Huom! Koronarokotus -ajanvaraukset/peruutukset/siirrot > Koronarokotukset | Kuopio