Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Tuoreimmat uutiset

Oikeanlainen vedenkäsittely lisää terveysturvallisuutta – legionellabakteerin kasvua voi estää kiinnittämällä huomiota käyttöveden lämpötiloihin

Oikealla vedenkäsittelyllä voidaan välttää vesijärjestelmissä esiintyvien mikrobien mahdollisesti aiheuttamat terveyshaitat. Viimeaikoina legionellabakteerin aiheuttamaa keuhkokuumetta on todettu eri puolilla Kuopiota aikaisempaa runsaammin. Sairastumisriskiä ja legionellabakteerien kasvua vesijärjestelmissä voi pienentää omilla toimilla. Lämpimän käyttöveden on hyvä olla vähintään 55 asteista ja kylmän veden lämpimimmillään vain 20 asteista.
Lue lisääTietojaOikeanlainen vedenkäsittely lisää terveysturvallisuutta – legionellabakteerin kasvua voi estää kiinnittämällä huomiota käyttöveden lämpötiloihin »

UNA Ydin Tilannekuva -pilotti on uudenlaista kehittämistä Pohjois-Savossa

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä laajennetaan Tilannekuva UNA-pilotti, jossa hyödynnetään kansallisessa UNA-hankkeessa kehitettävän Tilannekuva UNA-järjestelmän käyttöä. Tilannekuva UNA on kooste asiakkaan sosiaali- ja terveydenhuollon tiedoista ja sen tarkoitus on auttaa SOTE-ammattilaisia saamaan laaja ja oikea-aikainen näkyvyys potilaiden ja asiakkaiden kokonaistilanteeseen.
Lue lisääTietojaUNA Ydin Tilannekuva -pilotti on uudenlaista kehittämistä Pohjois-Savossa »

Lasten ja nuorten mielenterveyden, kasvatus- ja perheneuvonnan sekä puheterapian palvelut muuttavat toukokuussa 2021

Lasten ja nuorten mielenterveyden, kasvatus- ja perheneuvonnan sekä puheterapian palvelut muuttavat Alavan Kaartokadun osoitteesta Savilahden Tietotekniaan. Muuttoaikataulu on: Lasten ja nuorten mielenterveysyksikkö 3.-4.5., kasvatus- ja perheneuvonta 5.-7.5. sekä puheterapia 10.-11.5.2021. Puhelinnumerot säilyvät ennallaan.
Lue lisääTietojaLasten ja nuorten mielenterveyden, kasvatus- ja perheneuvonnan sekä puheterapian palvelut muuttavat toukokuussa 2021 »

Savotalon suun terveydenhuollon yksikössä alkaa remontti 3.5.2021

Savotalon suun terveydenhuollon yksikössä Tulliportinkadulla alkaa 3.5.2021 remontti, joka kestää 31.8.2021 saakka. Remontin vuoksi osa hoitohuoneista siirtyy väliaikaisesti Itä-Suomen yliopiston Canthian rakennukseen, osoitteeseen Yliopistoranta 1 C, C-rappu. Odotustilat opetusklinikalla oleviin väistötiloihin ovat Kuopion kaupungin Canthian hammashoitolan odotusaulassa, johon sisäänkäynti on 1 C -rakennuksen C-rapusta.
Lue lisääTietojaSavotalon suun terveydenhuollon yksikössä alkaa remontti 3.5.2021 »