Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 arkisin klo 8-14: jos epäilet koronavirustartuntaa tai tarvitset terveydenhuollosta tietoa koronavirukseen liittyvissä asioissa. Palvelupuhelimesta ei tehdä lähetteitä koronanäytteisiin.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

 

Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopio kaupunki aloittaa puhelinsoitot 80-vuotta täyttäneille

Kuopion kaupungin henkilöstö aloittaa puhelinsoitot 80 vuotta täyttäneille kuntalaisille, jotka eivät ole säännöllisen kotihoidon, omaishoidon tuen tai asumispalvelun piirissä. Kohdennetulla soitolla ollaan yhteydessä kuntalaiseen ja tarkistetaan, tarvitseeko hän apua asiointipalvelun järjestämiseksi. Puhelimitse mietitään yhdessä myös mahdollisia ratkaisuja kuntalaisen apuun.
Lue lisääTietojaKuopio kaupunki aloittaa puhelinsoitot 80-vuotta täyttäneille »

Terveyspalvelujen aukioloaikoja pääsiäisenä 2020

Kuopion kaupungin terveysasemat ovat avoinna kiirastorstaina 9.4.2020 arkiperjantain mukaisesti. Myös laboratoriot ja kuvantamispalvelut (röntgen) toimivat kiirastorstaina arkiperjantain aikataulun mukaisesti. Pitkäperjantaista 10.4. maanantaihin 13.04. terveysasemat ovat suljettuina.
Lue lisääTietojaTerveyspalvelujen aukioloaikoja pääsiäisenä 2020 »

Hyvän mielen kioskilta virtuaalista ajanvietettä koteihin

Poikkeusoloissa on erityisen tärkeää vaalia omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä pitää yllä hyvän arjen rutiineja. Hyvän mielen kioskille on kerätty erilaisia Kuopion kaupungin ja myös muiden toimijoiden tarjoamia kulttuuri- ja liikuntavinkkejä. Ehkä juuri nyt on hyvä hetki oppia uutta, kohottaa kuntoa tai nauttia elämyksistä, joihin ei aiemmin ollut aikaa tai mahdollisuutta?
Lue lisääTietojaHyvän mielen kioskilta virtuaalista ajanvietettä koteihin »

Pääterveysasemalla voi maksaa 6.4. lähtien vain pankkikortilla

Kuopion kaupungin pääterveysaseman potilastoimistolla, os. Tulliportinkatu 15 H, voi 6.4.2020 alkaen maksaa vain pankkikortilla. Turvataksemme asiakkaamme ja henkilökuntamme koronatilanteessa emme toistaiseksi voi käyttää käteistä rahaa kassapalveluissamme.
Lue lisääTietojaPääterveysasemalla voi maksaa 6.4. lähtien vain pankkikortilla »