Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

Ajankohtaista Ajankohtaista

Huhtikuu 2018: hoitotakuu toteutuu pääosin kuopion kaupungin terveyspalveluissa

Hoitotakuu toteutuu Kuopion kaupungin terveyspalveluissa, lukuun ottamatta nuorten mielenterveysyksikköä ja muutamaa ylitystä puheterapiassa ja Harjulan sisätautien poliklinikassa. Vastaanottopalvelujen ajanvarausvastaanoton hoidonarviosta kiireetön hoito toteutuu keskimäärin kahden viikon sisällä. Hoidontarpeen arviointi toteutuu vastaanotoilla ja suun terveydenhuollossa lain mukaisesti kolmen vuorokauden sisällä.
Lue lisääTietojaHuhtikuu 2018: hoitotakuu toteutuu pääosin kuopion kaupungin terveyspalveluissa »

Yhdeksäsluokkalaiset treenasivat arjen taitoja Elämän kylä -teemapäivässä

Miten paljon pesuaineisiin kuluu rahaa vuodessa? Mitä voisivat olla vuokralaisen kultaiset säännöt? Millaisista palikoista rakentuu hyvä arki, ja miten sitä voi tukea elämäntapojensa avulla? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin Minna Canthin koulun yhdeksäsluokkalaiset pohtivat vastauksia Kuopiossa 12.4. järjestetyssä teemapäivässä, jonka tavoitteena oli ennaltaehkäistä nuorten asunnottomuutta.
Lue lisääTietojaYhdeksäsluokkalaiset treenasivat arjen taitoja Elämän kylä -teemapäivässä »

FinderyFinland-tapahtumassa innovaatioita hoitohenkilöstön työkalupakkiin

Living Lab-palvelut järjestivät 26.3.2018 FinderyFinland -tapahtuman Kuopion yliopistollisessa sairaalassa. Tilaisuus oli avoin kaikille terveysteknologisista innovaatioista kiinnostuneille sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille. Paikalla kävi yhteensä 75 henkilöä lääketieteen opiskelijoista sairaanhoitajiin ja lääkäreihin.
Lue lisääTietojaFinderyFinland-tapahtumassa innovaatioita hoitohenkilöstön työkalupakkiin »

Kuopion kotihoidossa on alkanut turvapartio-toiminta

Kuopion kanta-kaupungin alueella on 14.3.2018 aloittanut toimintansa kotihoidon turvapartio. Turvapartio tekee turvapalvelujen asiakkaalle turva-auttajakäynnin, kun asiakkaalta tulee hälytys turvapalvelun kautta.
Lue lisääTietojaKuopion kotihoidossa on alkanut turvapartio-toiminta »