Koronavirus-neuvontanumerot Koronavirus-neuvontanumerot

  • Kuopion kaupungin koronavirus–palvelupuhelin 044 704 6700 (huom. valitsethan oikein suuntanumeron 044) ma-to klo 8-15, pe klo 8-14 ja la-su klo 8-12, jos sinulla on koronaan sopivia oireita, tarvitset ajan näytteeseen ja olet hyvävointinen.
  • Koronaviestinnän palvelupuhelinnumeroita kaupungin verkkosivuilla, mm. jaksamiseen tai lähisuhdeväkivaltaan liittyvissä asioissa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet.

Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa Tukea yli 70-vuotiaille koronatilanteessa

Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Tuoreimmat uutiset

Hyvinvointikertomus kertoo kuopiolaisten hyvinvoinnista

Hyvinvointikertomus nostaa esiin tietoa kuopiolaisten hyvinvoinnista. Kuopiossa on juuri valmistunut uusi vuoden 2020 kertomus. Sen mukaan Kuopiossa moni asia on hyvin. Kertomuksessa todetaan, että alueen asukkaat ovat tyytyväisiä asuinalueeseensa. Kehitettävääkin löytyy - kertomuksessa nostetaan esiin muun muassa mielenterveyden haasteet, epäedulliset ruokailutottumukset ja päihdemyönteisyyden sekä päihteiden käytön lisääntyminen nuorilla.
Lue lisääTietojaHyvinvointikertomus kertoo kuopiolaisten hyvinvoinnista »

Kutsumme kaikki kuopiolaiset mukaan Joulupostia ikäihmisille- kampanjaan

Kaikkien aikojen iloisin joulukampanja on alkanut. Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 16.11.–11.12.2020 yhtä aikaa yli sadalla paikkakunnalla, joista yksi on Kuopio. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen kampanjan aikana.
Lue lisääTietojaKutsumme kaikki kuopiolaiset mukaan Joulupostia ikäihmisille- kampanjaan »

Jäljelle jääneet influenssarokotteet annetaan riskiryhmäläisille ajanvarauksen kautta

Kuopion kaupungin joukkorokotusten jälkeen rokotteita jäi vielä jäljelle. Ne annetaan riskiryhmäläisille heidän omien hoitotiimiensä kautta sairaanhoitajien vastaanotoilla. Riskiryhmään kuuluva voi varata ajan hoitotiimin vastaanotolle normaalisti tiimien ajanvarauksesta. Rokotteita annetaan niin kauan kuin niitä riittää. Lapsiperheille on vielä yksi rokotuspäivä torstaina 26.11., jos perhe on ollut estynyt omana rokotuspäivänään. Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipisteissä rokotuksia annetaan vielä ajanvarauksella riskiryhmäläisille niin kauan kuin rokotteita riittää.
Lue lisääTietojaJäljelle jääneet influenssarokotteet annetaan riskiryhmäläisille ajanvarauksen kautta »

Kuopion rokotusjonojen tilanne 21.-22.11.2020 viikonlopun aikana

Päivitämme tälle tiedotteelle tilannekatsausta aikuisten joukkorokotusjonoissa 21.-22.11.2020 muutaman tunnin välein tai tarvittaessa.
Lue lisääTietojaKuopion rokotusjonojen tilanne 21.-22.11.2020 viikonlopun aikana »