Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

Ajankohtaista Ajankohtaista

Huhtikuu 2019: Hoitotakuu toteutuu hyvin terveyspalveluissa

Hoitotakuu toteutuu hyvin Kuopion kaupungin terveyspalveluissa. Vastaanottopalvelujen ajanvarausvastaanoton hoidonarviosta kiireetön hoito toteutuu keskimäärin alle kahdessa viikossa....
Lue lisääTietojaHuhtikuu 2019: Hoitotakuu toteutuu hyvin terveyspalveluissa »

Valinnanvapauskokeilun aikataulut tarkentuneet

Sosiaali- ja terveysministeriön rahoittaman ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän hallinnoiman valinnanvapauskokeilun päättymispäivämäärät ovat tarkentuneet kokeiluun saatujen määrärahojen myötä. Asiakas voi käyttää valinnanvapauttaan 30.6.2019 saakka ja olla yksityisen palveluntuottajan asiakkaana vielä heinäkuun ajan. Henkilökohtaisen budjetin kokeilu jatkuu 31.8.2019 saakka.
Lue lisääTietojaValinnanvapauskokeilun aikataulut tarkentuneet »

Terveyspalvelujen aukioloaikoja pääsiäisenä 2019

Kuopion kaupungin terveysasemat ovat avoinna kiirastorstaina arkiperjantain mukaisesti klo 08-15. Myös laboratoriot ja kuvantamispalvelut (röntgen) toimivat kiirastorstaina arkiperjantain aikataulun mukaisesti. Pitkäperjantaista maanantaihin terveysasemat ovat suljettuina.
Lue lisääTietojaTerveyspalvelujen aukioloaikoja pääsiäisenä 2019 »

Kuntouttava arviointijakso –malli laajenee Kuopion kotihoidossa

Kuntouttava arviointijakso -toimintamalli laajenee Kuopion kaupungin kotihoidossa. 1.2.2019 alkaen käyttöön otettiin uutena palveluna kuntouttavan arviointijakson toimintamalli keskisen kotihoidon alueen uusille asiakkaille. Kevään aikana arviointijaksot laajenevat koskemaan myös Kuopion eteläisen kotihoidon, pohjoisen kotihoidon ja maaseutualueiden tulevien asiakkaiden uusia asiakkaita.
Lue lisääTietojaKuntouttava arviointijakso –malli laajenee Kuopion kotihoidossa »