Sähköinen asiointi Sähköinen asiointi

Lisää aiheesta Lisää aiheesta

Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite Sosiaali- ja terveyspalvelujen esite

Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan Sosiaali- ja terveyspalvelut digiaikaan

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Terveysasemien toiminta 5.-6.12.2019

Torstaina 5.12. Kuopion terveysasemilla toimitaan perjantain aikataulujen mukaan. Itsenäisyyspäivänä 6.12. terveysasemat ovat suljettuina, ja kiireellistä hoitoa saa Kysin päivystyksessä. Juankosken terveysasemalla kiireellinen vastaanotto toimii normaalisti viikonloppuaikataulun mukaan.
Lue lisääTietojaTerveysasemien toiminta 5.-6.12.2019 »

Kohtaamossa 3.12.2019 turvallisuus-tiistain teemana turvalliset lähisuhteet

Vuoden viimeisen turvallisuus-tiistain teemana on turvalliset ihmissuhteet. Tervetuloa 3.12. klo 10–14 Kohtaamoon: Paikalla on Kuopion ensikotiyhdistyksen väkivaltatyön ammattilaiset, joiden kanssa voit pohtia perheesi ja ihmissuhteittesi turvallisuutta, tehdä erilaisia tehtäviä ja testejä sekä saada tietoa väkivallasta ja sen vaikutuksista. Samalla saat tietoa myös Kuopion turvakodista.
Lue lisääTietojaKohtaamossa 3.12.2019 turvallisuus-tiistain teemana turvalliset lähisuhteet »

Keskustan neuvolassa lasten influenssarokotukset alkoivat leikin teemalla

Lasten kausi-influenssarokotukset alkoivat eilen 19.11.2019. Kuopion keskustan neuvolassa lapsia olikin vastassa eilen kirjava näky, kun terveydenhoitajat olivat pukeutuneet iloisesti ja leikkisästi. Lasten kasvoilla oli ihmetystä, kun yllättäen vastaan tulikin kaksi Peppi Pitkätossua, Minni Hiiri, Maija Mehiläinen ja poro. Siinä jännitys rokotuksestakin saattoi unohtua tai ainakin helpottua.
Lue lisääTietojaKeskustan neuvolassa lasten influenssarokotukset alkoivat leikin teemalla »

Influenssarokotukset alkavat maanantaina 18.11.2019

Kausi-influenssarokotukset alkavat Kuopiossa maanantaina 18.11. Rokotusten aikana hoitotiimien vastaanotolla hoidetaan vain kiireelliset asiat, kun useat hoitajat ovat rokottamassa ja vastaanottoja on rajoitetusti.
Lue lisääTietojaInfluenssarokotukset alkavat maanantaina 18.11.2019 »