LIIKUNTAPAIKKOJEN TIEDOT PÄIVITETÄÄN liikkuvakuopio.fi -SIVUILLE

Liikuntapaikat ja vapaa-ajan tilat

Kuopiossa voit harrastaa lukuisia sisäliikuntalajeja niihin soveltuvissa tiloissa eri puolilla kaupunkia sekä maaseutualueilla Juankoskella, Karttulassa, Maaningalla, Nilsiässä, Riistavedellä ja Vehmersalmella. Mikäli järjestät suuria tapahtumia ja sisäurheilukilpailuja, kaupungilla on tarjota Kuopio-halli käyttöönne.

Kuopiossa voit lenkkeillä tai hiihtää vaihtelevassa luonnonkauniissa maastossa. Kuopiosta löydät myös useita luistelupaikkamahdollisuuksia. Talvella Kallaveden jäälle tehdään FIN-maraton rata, jota voit käyttää nauttien samalla luonnon kauneudesta.

Puijo on Kuopion talviurheilukeskuksista merkittävin. Se sijaitsee 2,5 km Kuopin torilta pohjoiseen. Puijo tarjoaa olosuhteet hiihdon ja mäkihypyn harrastamiseen. Kuopion jalkapallostadion sijaitsee lähellä keskustaa ja stadionin kentällä on lämmitettävä tekonurmi.

LIIKUNTAPAIKKOJEN TIEDOT PÄIVITETÄÄN liikkuvakuopio.fi -SIVUILLE

Yhteystiedot Yhteystiedot

Tilavaraukset ja ajantasainen varaustilanne

HUOM! Puijon ensilumenlatu on poikkeuksellisesti suljettuna lauantaina ja sunnuntaina 2.-3.1.2021 noin klo 15 saakka hiihtokilpailujen vuoksi. Ladulle pääsee hiihtämään molempina päivinä noin klo 15 jälkeen. Latu on maksullinen siihen saakka, kunnes muillekin latuväylille pystytään kunnostamaan turvallisesti hiihdettävä perinteisen latu-ura.

tilavaraukset(at)kuopio.fi
017 182 550

  • Valvoja Mika Venäläinen, 044 718 2516
  • Valvoja Kari Andronoff, 044 718 1344
  • Palvelupäällikkö Saku Kekäläinen, 044 718 2515
  • Liikuntapalveluesimies Juhani Savolainen, 044 748 2364

Kuopion liikuntapalvelut Facebookissa Kuopion liikuntapalvelut Facebookissa