Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset

Takaisin

Pohjois-Savon luovien alojen Tulevaisuusfoorumi 2 Technopoliksessa 14.5.2019

Luova Veto! –hanke kutsuu koolle toisen maakunnallisen tulevaisuusfoorumin 14.5.2019. Foorumi keskittyy työn tekemisen ja monialaisen verkottumisen mahdollisuuksiin. Ensimmäinen foorumi järjestettiin marraskuun alussa viime vuonna.    

Aika: 14.5.2019, klo 8.30 – 15.00
Paikka: Technopolis, Piko, Microkatu 1, Kuopio

Toukokuun foorumilla esitellään erilaisia osuuskunta- ja verkostomaiseen toimintaan keskittyviä toimintatapoja. Pääpuhujana on entinen OP Ryhmän pääjohtaja, nykyisin työelämäprofessorina työskentelevä Reijo Karhinen Itä-Suomen yliopistosta. Hän puhuu aiheesta ”Osuuskunta, aikansa innovaatio – Miten tulevaisuus?”. Suomen suurimmasta luovien alojen osuuskunnasta pohjustaa Netta Norro Lilith osk, yhdistysten palvelutoiminnan mahdollisuuksiin johdattaa toiminnanjohtaja Risto Kovanen Pohjois-Savon Liikunnalta ja itsensätyöllistämisen keinoista kertoo Viestintäkoulutus Draivin yrittäjä Tiina Naumanen.

Luova Veto! –hankkeen lisäksi foorumilla esitellään Tarjoomo ja Sopien –hankkeitten uutta luovaa toimintaa. Foorumin iltapäivässä osallistujat pääsevät työstämään työpajoissa innovatiivisia sisältöjä kolmella kanavalla; Luovien alojen kehittämisohjelmaan ja palvelupolkuun vaikuttaminen, Lilith osuuskuntamallin toteutuminen ja Monitoimijaverkoston työskentelyn synnyttäminen.

Ilmoittautumiset 11.5. mennessä ja päivän ohjelma tästä linkistä:  www.lyyti.in/POHJOISSAVON_LUOVIEN_ALOJEN_TULEVAISUUSFOORUMI_2_9581

Hankkeen kolmas tulevaisuusfoorumi järjestetään 6.11.2019 innovaatioiden ja Agenda2030 –ohjelma ympärille. Luova Veto! –hankkeessa on toteutettu osallistujien tarpeista ja toiveista lähteneitä valmennuksia ja kokeiluja pohjoissavolaisen luovan talouden vauhdittamiseksi.

Samanaikaisesti hankkeessa tehdään ensimmäistä luovien alojen kehittämisohjelmaa ja palvelupolkua. Sitä rakennetaan yhdessä toimijoiden kanssa ja siihen on päässyt vaikuttamaan hankkeen tulevaisuusfoorumeissa ja tapaamisissa. Hanke tekee aktiivista yhteistyötä sekä maakunnallisten, että valtakunnallisten toimijoiden ja hankkeiden kanssa. https://luovaveto.savonia.fi/

Lisätietoja:

Raisa Leinonen, projektipäällikkö
Luova Veto! –hanke, Savonia ammattikorkeakoulu
044 785 5833, raisa.leinonen(at)savonia.fi

Tapani Patosalmi, projektipäällikkö
Tarjoomo-hanke, Kuopion kaupunki
044 718 3174, tapani.patosalmi(at)kuopio.fi
www.tarjoomo.fi

 

 


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain