Uutiset

 

Takaisin

Lippumäen lähiliikunta-alueella päivän kestävä valaisintyö 25.7.2012

Lippumäen tekonurmikentälle nostetaan valaisinpylväitä keskiviikkona 25.7.2012. Työn teettää Kuopion kaupungin rakentamisen ja kunnossapidon palvelut.

Lippumäen liikuntakeskuksen tekonurmikentällä nostetaan paikalleen kuusi kappaletta valaisinpylväitä keskiviikkona 25.7.2012. Nostot tehdään päiväsaikaan normaalin työajan puitteissa.

Nostojen aikana tekonurmikentän ympäristössä liikkumista kehotetaan välttämään ja pääsy kentälle on estetty. Rakennuttaja varaa oikeuden jatkaa nostoja myös neljän jälkeen työn loppuun saattamiseksi. Kenttä on yleisön käytettävissä viimeistään klo 17.

Lisätietoja asiasta antaa valvoja Matti Sutinen, p. 044 718 5673


Ajankohtaista Pohjois-Savosta viitotulle puheelle tulkattuna

 

 

RSS-SYÖTE


Kuopion kaupunki tarjoaa uutiset ja ajankohtaiset asiat myös RSS-palveluna:

RSS-syöte  Kokousuutiset
RSS-syöte  Tapahtumauutiset
RSS-syöte  Yritysuutiset
RSS-syöte  Kaavat
RSS-syöte  Kuulutukset
RSS-syöte  Tilastouutiset
RSS-syöte  Kaikki uutiset

RSS-syötteen käyttö

RSS:n avulla asiakas saa kerättyä haluamansa tiedon monesta eri paikasta, ilman että joutuisi käymään läpi eri tietolähteitä. Tiedon vastaanottaminen edellyttää, että käyttäjä tilaa tiedot itselleen RSS-syötteenä. RSS:n käyttöä varten tarvitaan erityinen RSS-lukijaohjelma. Uusimmissa selaimissa, mm. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera ja Safari, lukija on valmiina, jolloin erillistä ohjelmaa ei tarvita. Syöte tilataan klikkaamalla RSS-linkkiä syötettä tarjoavalta sivulta.