Kuopio yritysten sijaintipaikkana


Itä-Suomen kasvukeskuksena ja yritysten toimintaedellytyksiin voimakkaasti panostavana kaupunkina Kuopio tarjoaa vetovoimaisen toimintaympäristön niin oleville kuin alueelle sijoittuville yrityksille. Uskomme, että osallistumalla aktiivisesti ja käytännönläheisesti yrityshankkeisiin saamme parhaiten tulosta aikaiseksi. Uskomme myös monipuoliseen elinkeinorakenteeseen. Kaikki yritykset toimialasta riippumatta ovat meille tärkeitä.

Viimeiset 10 vuotta ovat olleet Kuopiossa voimakkaan kasvun aikaa: yli 10.000 uutta työpaikkaa ja runsaat 1.000 uutta yritystä. Kuopioon on sijoittunut suuri joukko muualla Suomessa ja maailmalla toimivia yrityksiä ja niiden yksiköitä. Mukana on esimerkiksi korkean teknologian yrityksiä, metalli- ja elintarviketeollisuutta, puunjalostusta ja veneteollisuutta sekä palvelualan yrityksiä ja kaupan toimijoita. Kuopio tarjoaa yrityksilleen hyvää koulutettua työvoimaa, EU:n korkeimmat investointituet ja korkeatasoisen palveluvarustuksen. Tämän lisäksi tarjolla on tiivis, käytännönläheinen ja mutkaton yhteistyö Kuopion kaupungin kanssa "avaimet käteen"-periaatteella.Yksi puhelinsoitto riittää - ota yhteyttä!

Yksi puhelinsoitto riittää

Onko osaavan työvoiman saatavuus yrityksesi kasvun este? Onko jokin muu syy, miksei nykyinen sijaintipaikka vastaa menestyvän yritystoiminnan sijainnille asettamiasi vaatimuksia? Yhteydenotto Kuopion kaupungin yrityspalveluun voi ratkaista ongelmasi. Olemme valmiit luottamuksellisesti kartoittamaan tilanteen ja tekemään oman ehdotuksemme. Samalla huomioimme myös naapurikuntiemme tarjoamat mahdollisuudet. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, jolloin me otamme Sinuun yhteyttä.


Yritysuutiset

Siikarantaan avataan joulukuussa monipuolinen vapaa-ajanviettokeskus Bellaranta

Kuopion Siikarantaan avataan joulukuussa 2016 sisäliikuntakeskus Bellaranta, joka tarjoaa liikuntaharrastus- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia laajasti eri ikä- ja kohderyhmille.

Polkupyörätaksit näkyvät tänä kesänä Kuopion katukuvassa

Maailman matkailukaupungeista tutut polkupyörätaksit tulevat tänä kesänä Kuopioon. Toiminta alkaa Kuopiossa lauantaina 4.6.2016 ja jatkuu 3.9. saakka.

Sawosta maailmalle -verkostoitumistapahtuma 16.6.2016

Savosta Maailmalle on vuorovaikutteinen verkostoitumistapahtuma kansainväliseen kasvuun tähtääville yrityksille ja osaajille. Tapahtuman järjestää Kuopion alueen kauppakamari.

Kuopion Siikarantaan on avattu sisäpelikeskus

Kuopion Siikarantaan avatun Savon Golfkeskuksen virallisia avajaisia vietettiin 1.4.2016. Keskus tarjoaa sisäpelielämyksiä laajalti eri kohderyhmille. Keskuksessa on Suomen suurimpiin kuuluvat lähipelialueet.

Finnpulp hakee ympäristölupaa Kuopion Sorsasalon biotuotetehtaalle

Finnpulp on jättänyt Itä-Suomen aluehallintovirastolle ympäristö- ja vesilupahakemuksen koskien biotuotetehtaan rakentamista Kuopion Sorsasaloon. Tehtaan toiminta käsittää sulfaattisellutehtaan, kuoren kuivaus- ja kaasutuslaitoksen, voimalaitoksen ja jätevedenpuhdistamon.

 


Kauppakeskus Matkus.
Kuva: Vicente Serra, Kuopion kaupunki

Ota yhteyttä


Kuopion kaupungin yrityspalvelu

PL 1097 (Suokatu 42 D)
70111 Kuopio
puhelin (017 ) 182 089
yrityspalvelu (at) kuopio.fi

Aukioloajat: ma - pe klo 8.00 - 15.00
Tapaamiset aukioloaikojen ulkopuolella
sovittavissa puhelimitse.

>>> Palaute
>>> Yhteydenottopyyntö
>>> Yrityspalvelun yhteystiedot