Kuopio tarjoaa hyvät koulutus- ja opiskelumahdollisuudet


Kuopion kaupungin opetus- ja koulutuspalvelujen tarjonnasta huolehtii 40 peruskoulua, 5 lukiota, aikuislukio sekä kansalaisopisto.

Kuopion kaupungin ylläpitämien koulujen lisäksi Kuopiossa toimii mm. Itä-Suomen yliopisto, Snellman-kesäyliopisto, Savon koulutuskuntayhtymän Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymä, joka tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia Savonia-ammattikorkeakoulussa. Kuopiossa toimii lisäksi Humanistisen ammattikorkeakoulun Kuopion yksikkö.

Uutisia

Vertaisoppiminen luo tasa-arvoa ja tuo mielekkyyttä digitaitojen oppimiseen

Kuopiossa Pyörön koululla on tehty työtä uuden opetussuunnitelman hengessä digitaitojen kehittämiseksi, ja koulu onkin nyt valittu mukaan sadan kokeilun joukkoon VerDi -projektilla.

Millainen on tulevaisuuden peruskoulu? – Uusi peruskoulu -työpajakiertueen ensimmäinen visiotyöpaja Kuopiossa 28.11.2016

Kuopiossa 28.11.2016 järjestetty Uusi peruskoulu -visiotyöpaja kokosi yhteen opetus- ja koulutusalan asiantuntijoita keskustelemaan siitä, millaiseksi peruskoulua tulisi kehittää tulevaisuudessa.

Kielimessut Musiikkikeskuksella 24.11. klo 9

Kuopion kaupungin KieKu-hanke (Kieliä Kuopiossa) järjestää esikoululaisille ja kolmasluokkalaisille suunnatut Kielimessut Musiikkikeskuksella 24.11. klo 9. Messujen ideana on markkinoida esikoululaisille Kuopion kaupungin perusopetuksen kaksikielistä ja kielirikasteista opetusta.

Tutustumis- ja tiedotustilaisuudet 6.-luokkalaisten huoltajille

Hakuaika yläkouluihin on 9.–16.1.2017. Yläkoulut järjestävät tutustumis- ja tiedotustilaisuuksia 6.-luokkalaisten huoltajille marras-joulukuussa 2016.

Pohjois-Savon vuoden 2016 palkansaaja on lastenhoitaja Eila Ålander

Pohjois-Savon palkansaajakeskusjärjestöt STTK, AKAVA ja SAK valitsivat 12.10.2016 työelämäseminaarissa Pohjois-Savon vuoden 2016 palkansaajaksi lastenhoitaja Eila Ålanderin Suopursun päiväkodista.

 

Lapsia koulumatkalla reput selässä.
Kuva www.comma.fi/Delany Brendan


OTA YHTEYTTÄ


Kasvun ja oppimisen palvelualue

Vuorikatu 27
70100 Kuopio
Puh. (017) 182 111 (puhelinvaihde)
Faksi (017) 184 210
Sähköpostiosoite:
kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi

Avoinna: ma-pe klo 8 - 15.30
kesä-elokuussa (2.6. alkaen) ma-pe klo 8 - 15

>>>  Kasvun ja oppimisen palvelualueen asiakkuusjohtajat ja palvelupäälliköt

>>>  Palautelomake

>>> Todistusjäljennöstilaukset

Kasvatus- ja perheneuvonta

>>> Perheneuvola, kasvun ja oppimisen tukiKoulutilavaraukset


Vakiovaraukset koulujen, liikuntatilojen ja nuorisotilojen ulkopuoliseen käyttöön haetaan sähköisesti Tilatori-palvelulla.
Tarkemmat ohjeet varaushakemuksen tekemiseen ovat Tilatorin sivuilta kohdasta Koulutilavaraukset.

>>> www.kuopio.fi/tilatori