Lyhytosoite


Tämän sivun lyhytosoite on
> www.kuopio.fi/hammas

Takaisinsoittojärjestelmä

Kuopion suun terveydenhuollossa on otettu käyttöön
Nispa-takaisinsoittojärjestelmä.

Suun terveydenhuollon asiakaspalvelu on avoinna
ma-pe klo 7.45-16.00, puh. 017 186 611.

Ajanvaraus hammaslääkäripäivystykseen on arkisin
klo 7.45-16.00, puh. 017 186 611.

Hoitoajan peruutusviestin voi soittaa numeroon 017 186 622.

Palveluseteli


Kuopion kaupunki järjestää asiakkailleen suunterveydenhuoltoa myös palvelusetelillä. Palveluseteli on tarkoitettu särkypotilaiden jatkohoitoon. Suunterveydenhuollon palvelusetelin omavastuuosuutta ei huomioida toimeentulotukihakemuksessa eikä siitä saa KELA-korvausta.

Kaupunki hyväksyy yksityiset palveluntuottajat, joille se antaa oikeuden tuottaa palveluja palvelusetelillä ja samalla myös valvoo palvelusetelillä tuotettujen palvelujen laatua. Hakuaika suunterveydenhuollon palvelusetelituottajaksi on jatkuva.

Palveluseteliä koskevat materiaalit ovat päivitettävinä ja ne julkaistaan keväällä 2016. Lisätietoa palvelusetelistä Smartumin osoitteessa www.palveluseteli.fi.

Lisätietoja ylihammaslääkäri Maija Viljaharju, 017 186 601, 044 718 6601.
 

Suun terveydenhuollossa on luovuttu ajanvarauksen muistutuskirjeistä


Yli 18-vuotiaat Kuopion kaupungin suun terveydenhuollon asiakkaat saavat käynniltä mukaansa käyntikortin, johon on merkitty seuraavan tarkastuksen suositeltu ajankohta.

Muutaman vuoden käytössä ollut henkilökohtainen kutsukirje suun terveydenhuoltoon on jäänyt pois. Kirjeiden lähettämisen sijaan asiakkaita kannustetaan huolehtimaan suun terveydestä ja varaamaan itse sovitun hoitovälin mukainen tarkastusaika.

Alle 18-vuotiaille kutsut lähetetään edelleen.

Sähköinen asiointipalvelu


Suun terveydenhuollossa on käytössä sähköinen asiointipalvelu. Asiakas voi tarkistaa, perua tai siirtää hammaslääkäreille ja suuhygienisteille saamiaan hammashoitoaikoja netissä, mutta ei varata uutta aikaa. Aika on siirrettävä sähköisesti viimeistään kaksi päivää ennen varausta. Sähköinen asiointipalvelu ei ole käytössä erikoishammaslääkäreiden ajanvarauksissa.

Palvelun käyttö on mahdollista kaikille Kuopion kaupungin suun terveydenhuollon asiakkaille. Asiakkaita muistutetaan tulevasta vastaanottoajasta tekstiviestillä, joka lähetetään asiakastiedoissa olevaan matkapuhelimeen kaksi päivää ennen vastaanottoaikaa. Peruuttamatta jääneestä ajanvarauksesta peritään 15 vuotta täyttäneeltä henkilöltä 51,40 euron maksu riippumatta siitä, onko tekstiviestimuistutus tullut perille.

Valitettavasti tietosuojasyistä tekstiviestissä ei näy asiakkaan nimeä, ainoastaan aikaa koskevat tiedot. Toivomme, että viestin saaja tarkastaa onko kyseessä hänen oma vai hänen lapsensa / huollettavansa vastaanottoaika. Ennen tekstiviestin saapumista asiakas on saanut tiedon vastaanottoajasta jo aiemmin, joko kirjeitse, puhelimitse tai käydessään vastaanotolla.

Sähköpostiviestipalvelu on käytössä ainoastaan suun terveydenhuollon ajanvarauksissa.

 


PALAUTE


Anna palautetta tai tee kysymyksiä suun terveydenhuoltoon tai sähköisen asioinnin sujuvuuteen liittyvistä asioista.

Yhteistyökumppaneita