Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion kaupunginorkesterin duo jalkautuu palvelutalojen pihoille

Kuopion kaupunginorkesterin muusikot ovat jakaneet poikkeusolojen aikana musiikin iloa mm. striimattujen konserttien, koululaisille suunnattujen soitinesittelyvideoiden ja ikäihmisille suunnattujen säveltervehdysten muodossa. Orkesterin keväinen palvelutalokiertue toteutetaan ilmojen lämmettyä palvelutalojen pihoilla.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginorkesterin duo jalkautuu palvelutalojen pihoille »

Kuopion kaupunginorkesteri mukana sinfoniaorkesterien kesätervehdyksessä koululaisille

Kuopion kaupunginorkesteri on mukana Suomen sinfoniaorkesterien kesätervehdyksessä koululaisille. Beethovenin 7. sinfonian finaalin sisältävä mosaiikkivideo julkaistaan perjantaina 29.5. klo 9.00.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginorkesteri mukana sinfoniaorkesterien kesätervehdyksessä koululaisille »

Kuopion taidemuseo ja Kuopion korttelimuseo avautuvat yleisölle tiistaina 2.6.

Kuopion taidemuseo ja Kuopion korttelimuseo avautuvat yleisölle tiistaina 2.6.2020. Kävijöiden ja työntekijöiden turvallisuus otetaan museoissa monin tavoin huomioon. Turvavälejä kehotetaan noudattamaan, ja tarvittaessa rajoitetaan asiakasmääriä. Käsidesiä on saatavilla, ja pintojen puhdistukseen kiinnitetään erityistä huomiota. Toistaiseksi museoissa ei järjestetä opastuksia, tapahtumia tai työpajoja.
Lue lisääTietojaKuopion taidemuseo ja Kuopion korttelimuseo avautuvat yleisölle tiistaina 2.6. »

Beethovenin jousikvartetot Kamus-kvartetin ja Minna Lindgrenin käsittelyssä ensi lokakuussa

Ensi lokakuussa Kuopion Musiikkikeskuksessa koetaan Beethovenin jousikvartettojen kokonaisesitys Kamus-kvartetin tulkitsemana. Kamuksen lisäksi jousikvartettojen kokonaisuutta avaa kirjailija Minna Lindgren, joka pudistaa pölyt 250-vuotisjuhlavuotta viettävän säveltäjän yltä.
Lue lisääTietojaBeethovenin jousikvartetot Kamus-kvartetin ja Minna Lindgrenin käsittelyssä ensi lokakuussa »