Ajankohtaista Ajankohtaista

Ylen Nettiä ikä kaikki –kiertue Kuopion pääkirjastolla 28.8.

Kiertueen tarkoituksena on jakaa ikäihmisille tietoa arkea helpottavista ja hyödyllisistä digipalveluista: neuvoja mm. YLE Areenasta, Suomi.fi:stä sekä siitä, mistä saa tukea laitteiden ja sähköisten palvelujen käytössä.
Lue lisääTietojaYlen Nettiä ikä kaikki –kiertue Kuopion pääkirjastolla 28.8. »

Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolasta tuli Ravintola Oodi

Kuopion Musiikkikeskuksen ravintolalle haettiin uutta nimeä nimikilpailulla 16.5.-1.6.2018. Tuomaristo käsitteli nimiehdotuksia, ja voittajaksi valittiin nimi Ravintola Oodi. Kilpailun voittajat palkitaan Kuopion Musiikkikeskuksen ja ravintoloitsijan tuotepalkinnolla.
Lue lisääTietojaKuopion Musiikkikeskuksen ravintolasta tuli Ravintola Oodi »

Kuopion kaupunginorkesterin pienyhtyeet Kuopio juhlii -tunnelmassa 24.8.

Kuopion kaupunginorkesterin pienyhtyeet jalkautuvat Kuopio juhlii –tapahtuman aikaan, perjantaina 24.8. ympäri Kuopion keskustaa ilahduttamaan kuulijoita musiikillaan. Samana perjantaina kaupunginorkesterin ja Kuopion Musiikkikeskuksen ohjelmaa esitellään Olonkorjuutorilla, ja Satoa-festivaalilla voi nauttia Musiikkikeskuksen ravintolan menusta.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginorkesterin pienyhtyeet Kuopio juhlii -tunnelmassa 24.8. »

Vahva kausi takana – Kuopion kaupunginteatterin kävijämäärä nousi uuteen ennätykseensä

Esityskausi 2017–2018 oli yllätyksellinen Kuopion kaupunginteatterille. Teatteritalon kokonaiskävijämäärä nousi uuteen ennätykseensä: 84 500:aan kävijään. Tämä on historiallinen määrä. Se on lähes 10 000 henkilöä enemmän kuin edellisellä kaudella. Kokonaiskävijämäärä pitää sisällään esitystoiminnan lisäksi myös kaikki näytösten ulkopuoliset tapahtumat, kuten tilavuokraukset ja kulissikurkistukset.
Lue lisääTietojaVahva kausi takana – Kuopion kaupunginteatterin kävijämäärä nousi uuteen ennätykseensä »