Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion kansalaisopistossa palataan lähiopetukseen - Ilmoittautuminen kursseille alkaa 4.8.

Kuopion kansalaisopistossa palataan syksyn myötä lähiopetukseen valtakunnallisia hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen. Ilmoittautuminen lukuvuoden 2020-2021 kursseille alkaa tiistaina 4.8.2020 klo 10 sekä netissä että Puistokartanon ja Nilsiän asiakaspalvelupisteissä. Uusi lukuvuosi alkaa pääsääntöisesti elo-syyskuun vaihteessa.
Lue lisääTietojaKuopion kansalaisopistossa palataan lähiopetukseen - Ilmoittautuminen kursseille alkaa 4.8. »

Liito-oravan pönttöä kuvaava kamera on jälleen avattu

Kuopion luonnontieteellinen museo on asentanut liito-oravan pönttöä kuvaavan kameran uuteen paikkaan. Ensimmäisen pesueen kohtaloksi koitui kärppä. Lähetystä voit seurata Kuopion luonnontieteellisen museon YouTube-kanavalla ja se löytyy myös museon verkkosivuilta. Samalle kanavalle tallennetaan myös pönttökameralähetyksen parhaita paloja.
Lue lisääTietojaLiito-oravan pönttöä kuvaava kamera on jälleen avattu »

Suomen itä valokuvissa -näyttely Kuopion korttelimuseossa 12.6.–25.10.2020

Suomen itä valokuvissa on hauska ja haikea tarina ihmisistä, luonnosta ja rajoista. Se kertoo idän sankareista – kehrääjäneidoista, tukkijätkistä, metsästäjistä ja evakkoäideistä, mutta myös varhaisesta teollistumisesta, nykyaikaisen elämäntavan rakentumisesta ja arvojen muuttumisesta.
Lue lisääTietojaSuomen itä valokuvissa -näyttely Kuopion korttelimuseossa 12.6.–25.10.2020 »

Hyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti

Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on yksi kaupungin keskeisimmistä tavoitteista. Tähän tavoitteeseen vastataan nyt lasten ja nuorten hyvinvointirannekkeella, jossa erityyppisiä kaupungin tuottamia palveluja on koottu yhteen edulliseen kokonaisuuteen. Kaikille kuopiolaisille alle 20-vuotiaille tarjotaan mahdollisuus harrastaa ja nauttia monipuolisista liikunta- ja kulttuuripalveluista sekä kansalaisopiston tarjonnasta edullisesti.
Lue lisääTietojaHyvinvointiranneke tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa kulttuuria ja liikuntaa edullisesti »