Ajankohtaista Ajankohtaista

Kiinalainen Shanghai Empireast Culture Group kruunasi tanssiviikon

Kuopion ja Shanghain välinen kulttuuriyhteistyö saavutti uuden kulminaatiopisteen, kun kiinalaisen kulttuurielämän parasta antia tarjoava Shanghai Empireast Culture Group esiintyi osana Kuopio tanssii ja soi –festivaalia.
Lue lisääTietojaKiinalainen Shanghai Empireast Culture Group kruunasi tanssiviikon »

Kuopio Tanssii ja Soi täytti järjestäjien odotukset

49. Kuopio Tanssii ja Soi käynnistyi 13. kesäkuuta täydelle yleisölle kauppatorilla järjestetyillä avajaisilla.  – Värikkäiden ja vauhdikkaiden avajaisten jälkeen viikko jatkui aurinkoisen...
Lue lisääTietojaKuopio Tanssii ja Soi täytti järjestäjien odotukset »

Ideointia ja innostavia esimerkkejä taidelähtöisten menetelmien vaikuttavuudesta Lasten- ja nuortenkulttuuri kuntien vetovoimatekijänä -seminaarissa

Tiistaina 19.6. järjestetyssä Kuopio Tanssii ja Soi -festivaalin seminaarissa eri alojen asiantuntijat ja toimijat esittelivät inspiroivia esimerkkejä taide- ja kulttuurilähtöisten menetelmien vaikutuksista nuorten hyvinvointiin. Seminaarin osallistujat pääsivät myös nuorisovaltuustolaisten ohjaamina ideoimaan nuorille suunnattuja kulttuuripalveluita.
Lue lisääTietojaIdeointia ja innostavia esimerkkejä taidelähtöisten menetelmien vaikuttavuudesta Lasten- ja nuortenkulttuuri kuntien vetovoimatekijänä -seminaarissa »

Kuopion Musiikkikeskuksen uudeksi valo- ja äänimestariksi Piki Lappalainen

Kuopion Musiikkikeskuksen uudeksi valo- ja äänimestariksi on valittu Piki Lappalainen, joka aloittaa työnsä tekniikan pienessä ja tehokkaassa tiimissä 6.8.2018 alkaen. Lappalainen on toiminut aiemmin freelance-ääniteknikkona ja miksannut mm. Suomen Jazzliiton kiertueita.
Lue lisääTietojaKuopion Musiikkikeskuksen uudeksi valo- ja äänimestariksi Piki Lappalainen »