Kulttuuri

 

Ajankohtaista Ajankohtaista

Täällä taas! Kuopion taidemuseossa 9.4. alkaen

Lumien sulaminen kutsuu moottoripyöräilijät kaduille, kesämekot kaivetaan esille ja koululaiset odottavat loman alkua ja hetkeä, jolloin juhlasaleissa lauletaan Suvivirttä kesän alkamisen merkkinä. Täällä taas! -näyttelyn teoksissa nämä kevään ja kesän elementit ovat esillä. Koululaisten lisäksi kesäloman alku on myös opettajien mielessä.
Lue lisääTietojaTäällä taas! Kuopion taidemuseossa 9.4. alkaen »

Ilmoittautuminen Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoihin alkaa 19.4.

Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoiminnat ovat täällä taas! Kouluikäisille kuopiolaisille on tarjolla ikimuistoisia leirejä ja maksuttomia työpajoja eri puolilla kaupunkia. Leireille ilmoittautuminen alkaa 19.4.2021 klo 16:00.
Lue lisääTietojaIlmoittautuminen Kuopion nuorisopalveluiden kesätoimintoihin alkaa 19.4. »

Kulttuurifoorumi kokoaa yhteen alueen kulttuuritoimijat 22.4.

Kuopion kaupungin Hyvinvoinnin edistämisen palvelualue kutsuu kokoon ensimmäisen kuopiolaisille kulttuuritoimijoille kohdennetun Kulttuurifoorumin 22.4.2021 klo 17-19. Kulttuurifoorumiin ovat tervetulleita kaikki alueen kulttuurikentällä toimivat yhdistykset, taiteilijat, luovan alan yrittäjät ja muut toimijat. Tapahtuma toteutetaan Teams-alustalla, johon osallistumislinkin saa ilmoittautumalla tapahtumaan. Kulttuurifoorumissa keskustellaan yhdessä alueen kulttuurista, tapahtumista ja yhteistyöstä.
Lue lisääTietojaKulttuurifoorumi kokoaa yhteen alueen kulttuuritoimijat 22.4. »

4000 osallistujan Voimistelupäivät ja Lumo-tapahtuma siirtyvät vuodelle 2024

Voimistelupäivät ja Voimistelun ja tanssin Lumo -tapahtuma siirtyvät vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi kesäkuulta 2021 vuoteen 2024. Järjestävänä seurana toimii tällöinkin Kuopion Reippaan Voimistelijat.
Lue lisääTietoja4000 osallistujan Voimistelupäivät ja Lumo-tapahtuma siirtyvät vuodelle 2024 »