Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuvanveistäjä Väinö Lätin syntymästä 100 vuotta – valikoima teoksia esillä Kuopion taidemuseossa 17.8.-1.9.2019

Kuopiolaisen kuvanveistäjän Väinö Lätin syntymästä on kulunut 100 vuotta. Hän syntyi Jaakkimassa Laatokan Karjalassa 17.8.1919 ja kuoli 93-vuotiaana Kuopiossa 22.10.2012.
Lue lisääTietojaKuvanveistäjä Väinö Lätin syntymästä 100 vuotta – valikoima teoksia esillä Kuopion taidemuseossa 17.8.-1.9.2019 »

Kuopion kaupunginteatterin syyskauden avajaisista käynnistyi Tommi Auvisen kausi kaupunginteatterin johtajana

Minna-näyttämö oli ääriään myöten täynnä, kun Kuopion kaupunginteatteri avasi syyskautensa Cabaret-musikaalin tahtiin. Tommi Auvisen, uunituoreen teatterinjohtajan, juontamassa tilaisuudessa nähtiin makupaloja tulevasta ja keskusteltiin tekijöiden kanssa.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginteatterin syyskauden avajaisista käynnistyi Tommi Auvisen kausi kaupunginteatterin johtajana »

Kuopion kaupunginorkesteri soittaa ravintoloissa 22.-23.8.

Kuopion kaupunginorkesteri jalkautuu ilahduttamaan kuulijoita ravintoloihin Kuopio juhlii –tapahtuman aikaan torstaina 22.8. ja perjantaina 23.8. Isompien kokoonpanojen lisäksi Kuopion keskustan kahviloissa ja ravintoloissa voi nauttia orkesterin pienyhtyeiden soitosta.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginorkesteri soittaa ravintoloissa 22.-23.8. »

Kuopion Musiikkikeskuksen syksyn ohjelma julkistettu

Kuopion Musiikkikeskuksessa on luvassa konserttien täyttämä syyskausi 2019. 110-vuotiaan Kuopion kaupunginorkesterin kausikonserteissa soi useampi ensiesitys sekä hieno kattaus suomalaista musiikkia. Musiikkikeskukseen tulevat vierailulle suuren suosion saavuttaneet, popin ja rockin luottoartistit sekä monet iskelmämusiikin ystävien suosikit.
Lue lisääTietojaKuopion Musiikkikeskuksen syksyn ohjelma julkistettu »