Ajankohtaista Ajankohtaista

Nilsiässä soi - musiikki- ja tanssileiri käynnistyy jo 59. kertaa

Nilsiä kokoaa jälleen musiikin ja tanssin ystäviä jo 59. kertaa järjestettävälle Nilsiän musiikki- ja tanssileirille. Leirin puitteissa Nilsiässä esiintyvät huippumuusikot. 24.-30.6.2019 järjestettävällä leirillä on opetusta yli kolmessakymmenessä eri aineessa. Leirillä voi opiskella klassista ja rytmimusiikkia, sekä tanssia. Leiriviikko huipentuu leirin päätöskonserttiin Nilsiän liikuntatalolla su 30.6.
Lue lisääTietojaNilsiässä soi - musiikki- ja tanssileiri käynnistyy jo 59. kertaa »

Lippuja Kuopion Musiikkikeskuksen syyskauden tapahtumiin voi ostaa myös kesällä

Kuopion Musiikkikeskuksen tapahtumatarjonta hiljenee Kuopio tanssii ja soi –tapahtuman päätyttyä. Talon lippukassa on suljettu 19.6.-11.8. Lippuja syyskauden tapahtumiin myydään kuitenkin mm. Kuopio Infossa ja Lippupisteen verkkokaupassa koko kesän ajan.
Lue lisääTietojaLippuja Kuopion Musiikkikeskuksen syyskauden tapahtumiin voi ostaa myös kesällä »

Kuopion liikennepuisto uudistuu – kadunnimet syntyivät lasten ideoinnin tuloksena

Kuopion liikennepuistoa korjataan ja uudistetaan kesällä 2019. Puisto on suljettuna rakennustyön ajan, ja tavoitteena on avata puisto jälleen yleisölle syyskuussa 2019. Uuteen puistoon tulee muun muassa istutuksia, leikkipuisto, katuvalaistus ja liikennevalot sekä lasten ideoimat kadunnimet ja muraali.
Lue lisääTietojaKuopion liikennepuisto uudistuu – kadunnimet syntyivät lasten ideoinnin tuloksena »

Itä-Suomen kirjastoille yhteinen palvelulupaus

Tammikuussa 2019 alkanut Suunta selville Itä-Suomen kirjastoissa -hanke on työstänyt kaikille Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan kirjastoille yhteisen palvelulupauksen. Kirjallisuus ja lukemisen edistäminen sen kaikissa muodoissa on yhä tärkeällä sijalla kirjastoissa, mutta myös muut hyvinvointiin, aktiivisuuteen, osallisuuteen ja oleiluun liittyvät palvelut ovat tärkeitä.
Lue lisääTietojaItä-Suomen kirjastoille yhteinen palvelulupaus »