Ajankohtaista Ajankohtaista

Parasta pöytään! Juhlakattaukset ja -ruuat kautta aikojen -näyttely korttelimuseossa 13.12. alkaen

Mitä söi kivikauden ihminen? Millaisia olivat pohjoissavolaisen talonpojan juhlaruuat? Mitä syötiin säätyläistön pöydissä? Parasta pöytään! -näyttely kokoaa yhteen ruokaan liittyviä tarinoita ja kokemuksia sekä esittelee kattauksia 1800-luvulta muoviaikaan.
Lue lisääTietojaParasta pöytään! Juhlakattaukset ja -ruuat kautta aikojen -näyttely korttelimuseossa 13.12. alkaen »

Pohjois-Savossa vieraili kolmen vuoden aikana huimat 6857 Taidetestaajaa

Taidetestaajat-hanke on Suomen historian suurin nuorille suunnattu kulttuurihanke. Se on vienyt lähes kaikki Suomen kahdeksasluokkalaiset taidelaitoksiin nuorten omaan maakuntaan ja pääkaupunkiseudulle. Pohjois-Savon alueella kolmivuotiseen hankkeeseen ovat osallistuneet kaikki yläkoulut.
Lue lisääTietojaPohjois-Savossa vieraili kolmen vuoden aikana huimat 6857 Taidetestaajaa »

Joulukuun uutuudet Kino Kuvakukossa

Tulevana perjantaina nähdään Kuvakukossa sotaelokuvien kenraalikuntaan ylennetty 'Ilmestyskirja. Nyt' digirestauroituna versiona, ja nyt vihdoinkin leikattuna juuri siihen muotoon johon ohjaaja Francis Ford Coppola sen alunperinkin halusi. Lauantaina 14.12. ensi-illassa klo 13 Fernando Meirellesin 'Kaksi paavia', jonka pääosissa Anthony Hopkins ja Jonathan Pryce.
Lue lisääTietojaJoulukuun uutuudet Kino Kuvakukossa »

Joulu on ovella Kuopion kaupunginorkesterin koko perheen konsertissa 18.12.

Keskiviikkona 18.12. klo 18 koko perhe voi nauttia Kuopion kaupunginorkesterin joulukonsertista Kuopion Musiikkikeskuksessa. Korvatunturin joulupuuhissa ovat solistitontut Satu Sopanen ja Tuomo Rannankari, ja tonttukuorona toimii Haapaniemen koulun 3. musiikkiluokka.
Lue lisääTietojaJoulu on ovella Kuopion kaupunginorkesterin koko perheen konsertissa 18.12. »