Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion Musiikkikeskuksessa pidettiin koko talon pelastautumisharjoitus

Kuopion Musiikkikeskuksessa pidettiin koko talon pelastautumisharjoitus torstaina 27.2. klo 12.45. Harjoitus tehtiin Kuopion kaupunginorkesterin avoimen harjoituksen lopuksi.
Lue lisääTietojaKuopion Musiikkikeskuksessa pidettiin koko talon pelastautumisharjoitus »

Kuopion Musiikkikeskus vuonna 2019 aktiivisessa käytössä

Kuopion Musiikkikeskuksen tapahtumatarjonta toteutui jälleen vuonna 2019 remontoidussa talossa evakkovuoden 2018 jälkeen. Musiikkikeskus oli aktiivisessa ja monipuolisessa käytössä viime vuoden aikana. Talo kasvatti kävijämääränsä, ja sen 700 tapahtumassa kävi yhteensä 115.460 henkilöä.
Lue lisääTietojaKuopion Musiikkikeskus vuonna 2019 aktiivisessa käytössä »

Hyperhiihtolomalla jälleen hyperkivaa tekemistä lapsille ja nuorille!

Hyperhiihtolomalla viikolla 10 on jälleen runsaasti toimintaa lapsille ja nuorille eri puolilla kaupunkia. Ohjelma on koottu Kuopion Seinälle kuopionseina.fi/hyperhiihtoloma. Luvassa on mm. liikunnallista, sadunomaista ja taiteellista tekemistä sekä heppoja, jääkiekkoa ja taikaa!
Lue lisääTietojaHyperhiihtolomalla jälleen hyperkivaa tekemistä lapsille ja nuorille! »

Kuopion taidemuseon taidevartissa ke 4.3. ja la 7.3. klo 13 tutustutaan Päivikki Kallioon

Kuopion taidemuseon vuoden ensimmäisellä taidevartilla tutustutaan Keskusteluja –näyttelyssä mukana​ olevaan taidemaalari Päivikki Kallioon (s.1952). Keskiviikkona 4.3. klo 13 pidettävä vartti uusitaan​ lauantaina 7.3. klo 13. Päivikki Kallio aloitti uransa taidegraafikkona, mutta innostui jo varhain uusista​ kokeellisista menetelmistä ja materiaaleista.
Lue lisääTietojaKuopion taidemuseon taidevartissa ke 4.3. ja la 7.3. klo 13 tutustutaan Päivikki Kallioon »