Ajankohtaista Ajankohtaista

Kuopion museoon audio-opastuslaitteisto omatoimisille kierroksille

Museovieraat voivat kuunnella näyttelyissä omatoimisia ääniopastuksia asiakaspalvelusta lainattavien vastaanottimien avulla sitä mukaa kun ääniopastettuja kierroksia näyttelyihin toteutetaan. Vastaanottimia on 36 kappaletta ja niiden käyttö on maksutonta.
Lue lisääTietojaKuopion museoon audio-opastuslaitteisto omatoimisille kierroksille »

”Hila” vei voiton Kuopion museon arkkitehtuurikilpailussa

Kuopion museon arkkitehtuurikilpailun voittajaksi valittiin kilpailuehdotus ”Hila”, joka palkintolautakunnan mukaan täyttää parhaiten kilpailun tavoitteet. Voittaneen ehdotuksen tekijä on Arkkitehdit Davidsson Tarkela Oy Helsingistä.
Lue lisääTietoja”Hila” vei voiton Kuopion museon arkkitehtuurikilpailussa »

Kiinalaista eksotiikkaa Sinfoniasarjassa 2.3.

Kuopion kaupunginorkesterin Sinfoniasarja V –konsertti torstaina 2.3. klo 19 tarjoilee itämaisia sävyjä, kun ohjelmassa on kaksi kiinalaista teosta sinfoniaorkesterille. Orkesterin solistina nähdään nuori Ying Sun, jonka soittimena kuullaan pipaa, perinteistä kiinalaista kielisoitinta.
Lue lisääTietojaKiinalaista eksotiikkaa Sinfoniasarjassa 2.3. »

Pääkirjastolla hyvinvointiteknologia-tapahtuma 1.3.2017

Savon ammatti- ja aikuisopisto esittelee hyvinvointiteknologiaa pop up –tapahtumassa Kuopion pääkirjastossa 1.3. klo 12-18. Kaikille avoimessa tapahtumassa pääset tutustumaan hyvinvointiteknologian tarjoamiin mahdollisuuksiin ja kokeilemaan myös itse mm. 3D-tulostusta, hyvinvointiteknologian laitteita ja virtuaalitodellisuutta.
Lue lisääTietojaPääkirjastolla hyvinvointiteknologia-tapahtuma 1.3.2017 »