Ajankohtaista Ajankohtaista

Olavi Uusivirta Kuopion Musiikkikeskukseen syksyllä

Karismaattisesta persoonastaan tunnettu Olavi Uusivirta esiintyy Kuopion Musiikkikeskuksessa ensi syyskaudella. Keikalla perjantaina 3.11. klo 19 kuullaan hittejä läpi Uusivirran uran. Lipunmyynti keikalle alkaa tänään 25.4.
Lue lisääTietojaOlavi Uusivirta Kuopion Musiikkikeskukseen syksyllä »

Kuopion Musiikkikeskuksen vappu tarjoaa toivekonsertin ja herkullisen buffetin 1.5.

Kuopion kaupunginorkesterin vappukonsertissa maanantaina 1.5. klo 15 kuullaan Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi yleisön suosikkeja sekä viihde- että klassisen musiikin saralta. Konsertin solisteiksi nousevat monitaiturit Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen, ja orkesteria johtaa kapellimestari Atso Almila.
Lue lisääTietojaKuopion Musiikkikeskuksen vappu tarjoaa toivekonsertin ja herkullisen buffetin 1.5. »

Kuopion kaupunginorkesteri mukana uuden ääniteknologian kehittämistyössä

Kuopion kaupunginorkesteri on mukana uuden ääniteknologian kehittämisessä, kun tällä viikolla OwnSurround-yritys testaa orkesterin pienyhtye-esiintymisen tallentamista kuunneltavaksi 3D-muodossa. OwnSurround kehittää menetelmää kolmiulotteisen äänen tuomiseksi kuulokekuunteluun.
Lue lisääTietojaKuopion kaupunginorkesteri mukana uuden ääniteknologian kehittämistyössä »

Uudet kyvyt valloittavat superhittien tulkinnoilla 27.4.

Torstaina 27.4. klo 19 Kuopion Musiikkikeskuksen estradille nousevat uudet kasvot, äänet ja kyvyt New Kids In Town –konsertissa. Valokeilassa ovat Savonian Musiikin ja tanssin yksikön ja Kuopion konservatorion rytmimusiikin opiskelijat, jotka heittäytyvät Kuopion kaupunginorkesterin edessä 1970- ja 80-lukujen musiikin monenkirjavaan sykkeeseen.
Lue lisääTietojaUudet kyvyt valloittavat superhittien tulkinnoilla 27.4. »