Kuopion Musiikkikeskus


Kuopion Musiikkikeskus on yksi Suomen merkittävimmistä konsertti- ja kongressikeskuksista, maakunnan musiikkielämän sydän sekä Kuopion kaupunginorkesterin kotisali. Kuopion Musiikkikeskuksen edustavat ja monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti kokousten, kongressien ja näyttelyiden sekä erityyppisten yritystilaisuuksien järjestämiseen (mm. koulutukset, roadshow't sekä juhlat).

Talo on mukana kuntalaisten arjessa ja juhlassa ympäri vuoden. Musiikin, tanssin ja ylipäätään estraditaiteen ja kulttuurin ystäville on tarjolla runsaasti monipuolista ohjelmaa. Musiikkikeskuksessa vierailevat kausittain mm. kotimaisten viihdetaiteilijoiden eliitti sekä Kuopion kaupunginorkesterin kapellimestari- ja solistivieraat eri puolilta maailmaa.

Musiikkikeskuksessa toimii myös kolme musiikin ja tanssitaiteen oppilaitosta – Kuopion konservatorio, Sibelius-Akatemian Kuopion osasto sekä Savonia-ammattikorkeakoulun Musiikin ja tanssin yksikkö – jotka tarjoavat korkeatasoista musiikki- ja tanssialan perusopetusta sekä ammattikoulutusta.

Esa Malmivaaran ja Raimo Savolaisen suunnittelema Kuopion Musiikkikeskus on tarjonnut tiloja ja tapahtumia arkeen ja juhlaan jo vuodesta 1985. Luonnonkauniin Kuopionlahden rannan tuntumassa, vain muutaman korttelin päässä Kuopion maineikkaasta torista sijaitsevassa konsertti- ja kongressikeskuksessa järjestetään vuosittain yli 300 tilaisuutta, joiden kävijämäärät vaihtelevat 100 000–150 000 vieraan välillä.

Tutustu Kuopion Musiikkikeskuksen ohjelmistoon, tiloihin ja palveluihin Kuopion Musiikkikeskuksen www-sivuilla.

Lipunmyynti:
eLiput Lippu.fi-verkkokaupasta
Kuopion Musiikkikeskus: ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun ja viikonloppuisin 1h ennen esitystä (aukioloajat voimassa toistaiseksi)
Kuopio Info: ma klo 9-17, ti-to klo 9-16 ja pe klo 9-15
Kuopion kaupunginteatteri: esityspäivinä 2h ennen esitystä, pe klo 12-19 ja la klo 12-18
Sokos Kuopion Sokos Kioski: tavaratalon aukioloaikoina
Muut Lippupisteen valtakunnalliset palvelupisteet

Yhteystiedot Yhteystiedot

Kuopion Musiikkikeskus
Kuopionlahdenkatu 23
70100 Kuopio
Lipunmyynnin palvelunumero 0600 96100 (1,95 e/min.+pvm)
musiikkikeskus(at)kuopio.fi
www-sivut | Facebook | Instagram | Youtube