Venepaikkojen ja viljelypalstojen uudelleenvarausjakso alkanut – maksutapoihin muutoksia

Kuopion kaupungin venepaikkojen ja viljelypalstojen uudelleenvarausjakso kaudelle 2023 on alkanut. Uudelleenvarausjakson aikana on mahdollista uusia viime vuonna voimassa ollut varaus. Maksutavat muuttuvat tänä vuonna ja laskulla maksaminen poistuu käytöstä.

Uudelleenvarausjakso koskee niitä, joilla on edellisenä vuonna ollut kaupungin venepaikka tai viljelypalsta. Varaus tulee uusia ja maksaa 31.3.2023 mennessä sähköisessä varauspalvelussa tai asioimalla kaupunkiympäristön asiakaspalvelupisteissä valtuustotalolla, Nilsiässä tai Maaningalla. Mikäli varausta ei ole uusittu maaliskuun loppuun mennessä, vapautuu venepaikka tai viljelypalsta uudelleen vuokrattavaksi.

Varauspalvelussa voi hoitaa venepaikan sekä viljelypalstan vuokraamisen, varauksen uusimisen ja maksamisen sekä katsoa vapaita paikkoja ja päivittää omia yhteystietoja. Palvelun käyttäminen vaatii rekisteröitymisen. Varauspalvelu löytyy osoitteesta https://varauspalvelu.kuopio.fi

Yleinen varausjakso alkaa huhtikuussa

Vuonna 2022 vapaaksi jääneet ja uudelleenvarausjaksolla varaamatta jääneet paikat tulevat kaikille varattaviksi yleisen varausjakson aikana huhtikuussa. Yleinen varausjakso kaudelle 2023 toteutetaan porrastetulla aikataululla seuraavasti:

  • Laituripaikat varattavissa 4.4. alkaen
  • Soutuvenepaikat varattavissa 11.4. alkaen
  • Viljelypalstat varattavissa 17.4. alkaen

Lue lisää kaupungin verkkosivuilta venepaikoista ja viljelypalstoista.

Tutustu ja lue lisää varauspalvelusta Kohtaamisiakuopio-verkkolehden artikkelista.