Skeittauksen SM-kilpailujen karsinnat Lippumäessä 27.-28.5.

Skeittauksen SM-kisojen kiertue alkaa Kuopion Lippumäestä, lauantaina 27.5. street-kilpailuna ja sunnuntaina 28.5. park-kilpailuna. Kiertueen avulla Suomen rullalautaliitto vahvistaa skeittauksen yhteisöllisyyttä, mahdollistaa enemmän ja helpommin lähestyttäviä skeittikisoja sekä tarjoaa laajemmin kotimaisia kisakokemuksia. Kiertue jatkuu Kuopiosta Tampereelle, Vantaalle ja Helsinkiin. Tervetuloa Lipariin, alueelle on vapaa pääsy kannustamaan ja seuraamaan huimia suorituksia!

STREET
Kuopion sekä Tampereen street karsinnoista pääsee jokaisen sarjan kolme (3) parasta Vantaan finaaleihin. Vantaan karsinnoista finaaleihin etenee jokaisen sarjan kuusi (6) parasta.
Streetin finaaleihin pääsee yhteensä siis 12 osallistujaa. HUOM! Streetin MASTER sarjat kisataan vain Vantaan finaaleissa.

PARK
Park kilpailut käydään tänä vuonna CUP muotoisesti. Kukin osallistuja saa siis sijoituksen mukaan pisteitä jokaisesta osallistumastaan osakilpailusta. SM-voittajat selviävät yhteispisteiden mukaan viimeisessä osakilpailussa Kontulassa, Helsingissä.

Kaikkien kilpailuiden podiumistit palkitaan. Vaikka et SM mitaleita tavoittelisi, olet tervetulleet mukaan vaikka vain yksiin kisoihin.

SARJAT
Sarjat määräytyvät syntymävuoden, ei kilpailuiden hetkisen iän perusteella. Huomioi myös, että Streetin ja Parkin sarjat eivät ole identtiset. Parkissa Rookies sarjaa ei ole, koska yhä nuoremmat saavuttavat ajotaidollisesti sekä kehonhallinnallisesti täysikasvuisten tason. Sarjat ovat avoimia kaikille itsensä naiseksi tai mieheksi identifioiville tai sarjan muutoin itselleen oikeaksi kokeville.

YHDENVERTAISUUS JA TASA-ARVO
Kaikessa Suomen rullalautaliiton toiminnassa on nollatoleranssi syrjintään, häirintään, kiusaamiseen sekä vihapuheisiin. Tapahtumissa ei suvaita mitään rasismia, seksismiä, transfobiaa eikä homofobiaa. Tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Osallistuminen aukaistaan toukokuun aikana ja kilpailun tarkennetut aikataulut ja tiedot tulevat julki noin viikkoa ennen kilpailua. Seuraa liiton ilmoittelua somessa ja katso tarkemmat tiedot Suomen rullalautaliiton sivuilta: Skeittauksen suomenmestaruuskilpailut — Suomen Rullalautaliitto

Kuopion kaupunki on Skate SM kiertueen pääyhteistyökumppani ja yhteistyössä on mukana myös Kuopion rullalautailijat ry.


Skeittauksen SM 2023 kiertueen mainos, graafinen kartta ja kilpailupaikkakunnat