Mäntäpistiäispäivä Heinjoen moottoriurheilualueella 13.5.

tapahtuman logo, piirretty mäntäpistiäinen

Tule tutustumaan Heinjoen tarjoamiin harrastusmahdollisuuksiin sekä moottoriurheilulajeihin.

Kuopion Urheiluautoilijat Ry, Kuopion Moottorikerho Ry ja Kalis Ry järjestävät lauantaina 13.5. klo 10-16 Mäntäpistiäispäivän Heinjoen moottoriurheilualueella. Nuorisolle suunnatun tapahtuman tarkoitus on esitellä monipuolisesti Heinjoen harrastusmahdollisuuksia sekä erilaisia moottoriurheilulajeja. Tapahtumassa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle, mm ajonäytösten, kyyditysten ja lajikokeilujen muodossa.

Tapahtumassa pääsee kokeilemaan Kuopion Urheiluautoilijoiden jokkisautoa sekä Kuopion Moottorikerhon MX-pyöriä. Ajonäytökset driftingistä, motocrossista, time attackista ja rallista. Varikolla paljon nähtävää kaiken ikäisille: simulaattorit, kalustoesittely, harrasteajoneuvoesittelyt ja muuta varikkotunnelmaa ja herkuttelua.

Lisätiedot, lippuhinnat ja aikataulu: www.kalis.fi/mantapistiainen
Facebook -tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1178365626157754/

Heinjoen moottoriurheilukeskus
Savitie 189, 70870 Kuopio