Nuori Kulttuuri Festival 2023 sähköistää Kuopion 25.–27.5.

Nuori Kulttuuri Festival 2023 kokoaa yhteen 13–29-vuotiaat taideharrastajat Kuopioon 25.–27. toukokuuta.

Nuorten kulttuurielämän merkitys ja vaikuttavuus on nousussa, ja tänä vuonna
Kuopio kokee sen konkreettisesti. Nuori Kulttuuri Festival järjestetään Festivaali järjestetään ensimmäistä kertaa näin isona. Festivaali kerää viikonlopun ajaksi nuoret harrastajataiteilijat ympäri Suomen, jotta he voivat jakaa lahjakkuutensa, luovuutensa ja intohimonsa monipuolisella tavalla.

Festivaali esittelee ainutlaatuisia taide-esityksiä, jotka koostuvat muun muassa teatterista, katutanssista, kuvataiteesta, skeittauksesta, musiikista ja monesta muusta sisällöstä. Tapahtuma järjestetään eri puolilla Kuopion keskustaa, esimerkiksi kaupunginteatterilla, kaupunginmuseossa ja taidemuseossa, pääkirjastossa ja Kulttuuriareena 44:lla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kaikki ovat tervetulleita nauttimaan nuorten taiteilijoiden teoksista.

Tavoitteena on rohkaista nuoria ilmaisemaan itseään taiteen avulla ja kannustaa heitä kehittämään taitojaan. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus kokea nuorten kulttuurin voima ja sen potentiaali.

Ohjelmaan voit tutustua parhaiten lataamalla ilmaisen Eventos appin (pin-koodi 7676) joko App Storesta tai Google Playsta. Ohjelma löytyy myös osoitteesta www.nuorikulttuuri.fi/festival.