Rastaantien saneeraus alkaa

Rastaantien saneeraus käynnistyy touko-kesäkuun vaihteessa. Rastaantieltä uusitaan katu-, hulevesi- ja vesihuoltorakenteita. Tielle tehdään myös sähkö- ja valaistustöitä. Hanke toteutetaan kahdessa osassa.

Vuonna 2023 uusitaan Kiuruntien ja Pääskynpolun välinen osuus Rastaantiestä. Vuonna 2024 uusitaan Rastaantiestä Pääskynpolun ja Inkilänmäenkadun välinen osuus. Työt valmistuvat kokonaisuudessaan lokakuussa 2024. Työt ajoittuvat arkisin klo 7–18 välille.

Karttakuva

Alueella liikkuu paljon työkoneita ja ajoneuvoja, joten toivomme kaikilta alueella liikkuvilta varovaisuutta. Erityisesti jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden toivotaan kiinnittävän huomiota muuttuviin liikennejärjestelyihin ja työmaaliikenteeseen.

Rakennuttajana toimii Kuopion kaupunki ja Kuopion Vesi Oy. Urakoitsijana kohteessa toimii Destia Oy.

Lisätietoja:

Kuopion kaupunki, rakennuttaja Heikki Ropponen, 044 718 5193
Kuopion Vesi Oy, rakennuttaja Jani Liukkonen, 044 718 1124
Destia Oy, työmaapäällikkö Jukka Tervo, 040 648 7596