Rakennusvalvonta suljettuna heinäkuussa

Kuopion alueellinen rakennusvalvonta on suljettuna kesällä viikot 27-30 eli 3.–23. heinäkuuta.

Pyydämme huomiomaan, että rakennusvalvonnan ollessa suljettuna, uusia lupahakemuksia ei käsitellä eikä tehdä myöskään viranomaiskatselmuksia.

Viikolla 25 puolletuista lupahakemuksista tehdään lupapäätökset viikolla 26. Viikolla 26 puolletuista lupahakemuksista tehdään lupapäätökset viikolla 30. Lupapiste-palvelu on avoinna ja sinne voi toimittaa dokumentteja ja uusia hakemuksia. Viikkojen 27-30 aikana saapuneita uusia lupahakemuksia käsitellään resursseista riippuen viikolla 30 alkaen kuitenkin viimeistään viikolla 31. Täydennettyjä lupahakemuksia käsitellään viikosta 30 alkaen.

Lupapiste-palvelu on avoinna ja sinne voi toimittaa dokumentteja ja uusia hakemuksia. Muistathan, että työnjohtajailmoitukset ja erityissuunnitelmat tulee toimittaa Lupapisteeseen ennen kyseisiin töihin ryhtymistä, vaikka asioita ei käsiteltäisi.

Lue lisää rakennusvalvonnan palveluista sivuiltamme.