Bussipysäkeille uusitaan odotuskatoksia Pirtin ja Litmasen alueella

Bussipysäkkien muutostyöt aloitetaan Pirtin ja Litmasen alueella maanantaina 5.6.2023. Muutostöiden yhteydessä uusitaan Pirtintie L, Raatekatu L, Kielonranta L, Mertapuisto L ja Koiravedenkatu L odotuskatokset.

Pysäkit ovat toiminnassa pysäkkialueella koko työskentelyn ajan, kuitenkin työalue rajattuna. Lisäksi väliaikaisesti esiintyy murskepintaisia väyläosuuksia. Yhdistetyn pyörätien ja jalkakäytävän käyttäjiä kehotetaan huomioimaan myös työkoneet alueella.

Samassa yhteydessä poistetaan Vahverotien pysäkki kokonaan käytöstä. Pysäkin tilalle urakoitsija perustaa työmaatukikohdan.

Joukkoliikenteen odotuskatosmuutoksia tehdään myöhemmin Haapaniemenkadun kauppatorinpuoleisella pysäkillä ja Keinänlahden sekä Niuvanniemen pysäkeillä. Kohteista tiedotetaan toteutuksen lähestyessä tarkemmin.

Urakoitsijana kohteissa toimii Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy.

Lisätietoja:
Kuopion kaupunki, rakennuttaja Heikki Ropponen, 044 718 5193, heikki.ropponen(at)kuopio.fi
Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikka Oy, vastaava työmaapäällikkö German Pitkänen, 050 468 8549