Kesäloma Kuopiossa on Kiva kesä!

Kiva kesä tarjoaa jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa kesäloman aikana! Tarjolla on monipuolista tekemistä mm. nuorisotaloilla, liikuntaa, erilaisia leirejä, työpajoja ja kursseja. Maksutonta toimintaa ja tapahtumia on tarjolla runsaasti. Koko Kiva Kesä -ohjelma nähtävissä Kuopion seinältä www.kuopionseina.fi, josta löytyy myös paljon muuta monipuolista tarjontaa kaikenikäisille. 

Uimisen ja muiden ulkoaktiviteettien välissä voi pistäytyä sisätiloihin erilaiseen toimintaan, vaikkapa vierailemaan museossa. Kuopion kaupungin museoihin sekä Ortodoksiseen kirkkomuseo RIISAan ja VB-valokuvakeskukseen on maksuton sisäänpääsy alle 18-vuotiaille. 

Kesä ei olisi kesä ilman leirejä! Kuopion kaupunginteatteri järjestää nuorten teatterileirin ja Kuopion taidemuseo nuorten katutaideleirin. Taidemuseon Kannun henki -katutaidenäyttelyssä järjestetään kesän aikana myös työpajoja ja opastuksia.  

Kiva kesän ohjelmassa on myös runsaasti muuta ohjelmaa, kuten erilaisia työpajoja, kursseja ja päiväleirejä mm. sanataidetta, kädentaitoja, liikuntaa, muotoilua, eläinten hoitoa, miekkailua, tiedettä ja kuvataidetta. Myös nuorisotaloilla ja seurakunnilla on tarjolla ohjelmaa, kuten leirejä, retkiä ja yhteistä tekemistä. 

Hyvällä säällä kannattaa aina ulkoilla! Liikunnallisia vinkkejä ja tietoja ulkoliikuntapaikoista, puistoista, uimarannoista ja laavuista löytyy Kuopion kaupungin verkkosivuilta: Liikkuva Kuopio