Ti-Ti Nalle seikkailee joulutontun kanssa Kuopion Musiikkikeskuksessa 13.11.

Ti-Ti Nalle, muita nalleja ja Riitta Korpela.

Lapsiyleisön kestosuosikki Ti-Ti Nalle vierailee Kuopion Musiikkikeskuksessa maanantaina 13.11. klo 18 uudella jouluisella konsertilla. Joulutontun tarina -konsertissa yleisö pääsee laulamaan ja leikkimään musiikin mukana, ja Nallet ovat tavattavissa konsertin jälkeen. Lipunmyynti konserttiin alkaa 1.6. klo 10.

Kuopion Musiikkikeskuksessa usein vieraillut ja perheiden suosion saanut Ti-Ti Nalle palaa esiintymään lapsille ma 13.11. Joulutontun tarina -konsertilla, jossa yleisö pääsee mukaan Nalleperheen joulutohinoihin ennen aattoaamua. Konsertissa ihmetellään, miten saadaan joulu valmiiksi isossa hirsitalossa keskellä Hirsimetsää. Pikkunallet taapertavat rappusia ylös ja alas auttaessaan vanhempiaan siivoten ja joulusalaisuuksia kuiskien. Kukaan nalleista ei osaa arvata, kuka punalakkinen olento seuraa nallejen touhuja hirsitalon ruutuisista ikkunoista salaa kurkkien.

Konsertissa nautitaan joulun ilosta ja tunnelmasta yhdessä nallejen kanssa. Yleisö pääsee laulamaan ja leikkimään musiikin mukana. Konsertin päätteeksi kaikki halukkaat pääsevät halailemaan nalleja, ja Ti-Ti Nallen luonut Riitta Korpela jakaa fanikortteja. Konsertin yhteydessä on myös Ti-Ti tuotemyyntiä.

Tapahtuman kesto n. 3 tuntia, sisältäen 1 tunnin konsertin ja Meet & Greet -osion. Konsertti soveltuu kaiken ikäisille.

Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Liput: 24 € / 88 € perhelippu (sis. 4 hlöä). Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.  

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Lipunmyynti avoinna kesäkaudella seuraavasti:
ti 13.6. asti ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun saakka, viikonloppuisin tuntia ennen esitystä 
ke 14.6. – la 17.6. klo 12-18 
su 20.6. klo 12-16
ma 21.6. – ti 22.6. klo 12-18
ke 23.6. – su 6.8. suljettu  
ma 7.8. alkaen ma-pe klo 15-17 tai esityksen alkuun saakka, viikonloppuisin tuntia ennen esitystä 

Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta). 

KUOPION MUSIIKKIKESKUS 
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus