Matkailuneuvojat palvelevat 12. kesäkuuta alkaen Mualiman Napa Shopissa ja torin läheisyydessä

Kuvassa kesäkauden 2023 matkailuneuvojat. Kuva: Kuopion kaupunki / Vicente Serra

Kuopion kaupungin matkailuneuvojat aloittavat työssään maanantaina 12. kesäkuuta. Matkailuneuvojia on tänä kesänä kolme ja he palvelevat suomeksi ja englanniksi. Matkailuneuvojat tavoittaa torilla sijaitsevasta lasipaviljongista eli Mualiman Napa Shopista elokuun 26. päivään saakka, maanantaista perjantaihin kello 9-16 ja lauantaisin kello 9-15 välillä. Lasipaviljonki sijaitsee Kuopion torin laidalla kauppahallin päädyssä, lähellä Siskotyttö-patsasta.

Matkailuneuvojilta voi kysyä matalalla kynnyksellä vinkkejä kesäpäivän tai loman viettoon. Heillä on kattava tietämys ja he antavat mielellään neuvoja käyntikohteista, aktiviteeteista, luontokohteista ja tulevista tapahtumista Kuopiossa ja lähialueilla.

Matkailuneuvojat on helppo tunnistaa katukuvasta vaatetuksesta ja selässä olevasta tekstistä: ”Kysy minulta – Ask me, Matkailuneuvojasi – Your tourist assistant”. Matkailuneuvojat tavoittaa helposti myös puhelimitse numerosta 017 182 584 tai sähköpostilla: info(at)kuopio.fi.

Mualiman Napa Shopista on saatavilla muun muassa Kuopio-teemaisia tuotteita, pienyrittäjien tuotteita sekä heinäkuussa myös Kuopion kaupunginteatterin lippuja. Lue lisää Mualiman Napa Shopista.