Yleisötilaisuus ja verkkokysely Kelloniemen osayleiskaavaluonnoksesta

Ilmakuva Kelloniemestä. Kuva: Röni-Kuva Oy

Kelloniemen osayleiskaavaluonnosta esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa tiistaina 20.6.2023 kello 17 alkaen valtuustotalolla, valtuustosalissa, osoitteessa Suokatu 42.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä, Microsoft Teamsillä. Pääset liittymään tilaisuuteen tästä linkistä. Katso liittymisohje (pdf).

Kelloniemen osayleiskaavan tavoitteena on mahdollistaa joukkoliikenteeseen tukeutuvan työpaikka- ja asuinalueen kehittäminen ja tehostaa alueen maankäyttöä.

Osayleiskaavaluonnos nähtäville

Kelloniemen osayleiskaavaluonnos eli valmisteluaineisto asetetaan nähtäville 14.6.–20.8. 2023 väliseksi ajaksi. Kaavaluonnos on nähtävillä valtuustotalon asiakaspalvelussa, osoitteessa Suokatu 42. Valmisteluaineisto on tämän lisäksi tutustuttavissa kaupungin karttapalvelussa. Valmisteluaineisto löytyy myös tästä linkistä.

Verkkokysely alueen asukkaille ja osallisille

Verkkokyselyssä kartoitetaan kuopiolaisten ja erityisesti kelloniemeläisten mielipiteitä Kelloniemen alueesta sekä osayleiskaavaluonnoksesta. Kyselyn lopussa voit tarkastella Kelloniemen osayleiskaavaa ja esittää huomioita kaavakartasta. Kyselyyn voi vastata 20.8.2023 saakka. Kyselyyn pääset tästä.

Mielipiteiden jättäminen

Valmisteluaineistosta on mahdollista jättää mielipide kaavaluonnoksen nähtävilläoloaikana. Mielipiteet voi toimittaa kaupunkiympäristön palvelualueen asiakaspalveluun valtuustotalolle (Suokatu 42) tai sähköpostitse osoitteeseen kaavoitus(at)kuopio.fi. Kuoreen merkintä tai sähköpostiin on hyvä merkitä: “Kelloniemen osayleiskaava”.

Postiosoite:
Kuopion kaupunki
Kaupunkiympäristön palvelualue, kaupunkisuunnittelupalvelut
PL 1097, 70111 Kuopio

Lisätietoja:
Juho Palviainen, kaavoitusinsinööri, Kuopion kaupunki, 044 718 5436, juho.palviainen(at)kuopio.fi
Sonja Tilaeus, kaavoitusarkkitehti, Kuopion kaupunki, 044 718 5432, sonja.tilaeus(at)kuopio.fi

Huomioithan, että yhteydenottoihin vastaamisessa on tauko 3.-30.7.2023 välisenä aikana kesälomien vuoksi.

Päivitetty 16.6. klo 8.23: lisätty tieto osallistumismahdollisuudesta myös etäyhteydellä.