Heinäkuussa Lippumäen ja Kuntolaakson uimahallit ovat kiinni

Valitettavasti Lippumäen uimahallin käynnissä olevassa remontissa paljastui yllätyksiä.

Lippumäen uimahallin remontti viivästyy, koska tasausaltaiden vanhan pinnoitteen poistaminen osoittautui työläämmäksi, kuin oli ennakoitu. Lisäksi kun pinnoite poistettiin, tuli esille laajalti huokoinen betoni. Se joudutaan tasoittamaan kauttaaltaan.

Lippumäen uimahallin remontti jatkuu näistä syistä vielä koko heinäkuun. Lippumäen uimahalli avautuu mahdollisesti tiistaina 1.8.2023. Asia vahvistuu myöhemmin.

Lippumäen kuntosali on arkisin avoinna heinäkuussa klo 8–21. Kassa sulkeutuu klo 20 ja hallista poistuttava viimeistään klo 21.30. Viikonloppuisin kuntosali on suljettu heinäkuussa ja elokuun alussa. Ensimmäinen viikonloppu, jolloin Lippumäen kuntosali on auki, on 19.-20.8.2023.

Tarkista ajankohtaiset tiedot verkkosivuilta, jossa ovat Lippumäen ajantasaiset aukioloajat.

Kuntolaakson uimahalli on viimeistä päivää auki perjantaina 30.6.23. Heinäkuun Kuntolaakso on kokonaan kiinni vuosihuoltojen takia. Tämä tarkoittaa siis myös kuntosalia.

Tilanne on ymmärrettävästi aiheuttanut kysymyksiä liikuntarannekkeiden voimassaolosta.

Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta on päättänyt liikuntarannekkeiden asiakassopimuksen ehdoista. Sopimusehdoissa sanotaan: “Palveluntarjoaja pidättää oikeuden sulkea liikuntapaikat esimerkiksi huoltotauon vuoksi, tapahtumakäyttöön liittyvän tilavarauksen takia, mahdollisista kiinteistöön liittyvistä terveydellisistä ja teknillisistä syistä tai turvallisuustekijöistä, sekä poikkeusoloista johtuen. Palveluntarjoajalla ei ole korvausvelvoitetta edellä mainituista syistä johtuvasta palvelukatkosta, ellei Kuopion kaupungin hyvinvoinnin edistämisen lautakunta toisin päätä. Huomioithan tämän ostaessasi palveluita.”

Asiakassopimusehdot ovat kaupungin verkkosivuilla pdf-tiedostona Liikuntapaikkojen lippuja ja hintoja käsittelevällä sivulla.

Seuraava Hyvinvoinnin edistämisen lautakunnan kokous on vasta elokuussa. Siksi emme tässä vaiheessa pysty lupaamaan asiakkaille korvauksia tai voimassaoloaikojen pidentämistä.

Pahoittelemme tätä erittäin valitettavaa tilannetta.