Sunsets Kuopio tarjoaa viihdettä koko perheelle

Öinen tapahtuma-alue Kuopion satamasta. Valoja ja puistomaista kaupunkinäkymää.
Sunsets Kuopio -tapahtumaa on uudistettu tälle vuodelle ja perinteistä iltajuhlaa ei enää satamatorilla nähdä. Kuva: Wille Markkanen

Sunsets Kuopio on odotettu urheilun ja viihteen yhteen kokoava tapahtuma. Tapahtuma järjestetään Kuopion satamatorin ja Väinölänniemen alueella tulevana viikonloppuna 4.­−­­­­­5.8.2023. Tänä vuonna tapahtumaa on uudistettu entistä enemmän koko perhettä palvelevaksi kokonaisuudeksi, ja luvassa on koko viikonlopun verran nähtävää ja koettavaa sekä laaja kattaus erilaisia urheilulajeja.

− Mukana on ennätysmäärä erilaisia aktiviteettejä, urheilulajeja- ja seuroja, joiden toimintaan tapahtuman kävijät pääsevät tutustumaan. Perinteisesti tapahtumassa mukana olevien lajien, kuten beach volleyn ja padelin, rinnalle tulee uusia aktiviteettejä, kun uudet organisaatiot ovat kiinnostuneet tapahtumasta. Kannustamme kävijöitä tutustumaan ja testaamaan aktiviteettejä sekä lajeja, sillä tapahtuma tarjoaa huikean mahdollisuuden päästä matalalla kynnyksellä tutustumaan organisaatioiden toimintaan ja mahdollisesti esimerkiksi uuteen harrastukseen, kertoo tapahtumatuottaja Kerttu Lassila.

Tapahtuman kävijät pääsevät nauttimaan urheilun huumasta aina rennoista peleistä SM-tason kilpailuihin. Perheen pienimpiä ajatellen tapahtumaan rakentuu Osuma Lasten maailma, joka löytyy tutulta paikalta satamatorin puistoalueelta. Alueella on myös Hyvän Olon kylä, jossa pääsee rauhoittumaan rentouttavien hoitojen parissa.

− Tapahtumalla on vahva jalansija osana kuopiolaisten kesän tapahtumia. Uudistettu tapahtumakonsepti on saanut todella lämpimän vastaanoton ja tapahtuma tulee varmasti olemaan kävijöitä sekä mukanaolevia yrityksiä palveleva kokonaisuus, joka tarjoaa jokaiselle jotakin, summaa Lassila.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen tarjoamat elämykset ovat nähtävissä ja koettavissa maksutta.

Lisätietoja ja ohjelman löydät tapahtuman verkkosivuilta: https://www.sunsetskuopio.com/