Kuopion kaupungin asukaslehti Kohtaamisia 2023 jaetaan koteihin elokuun puolivälissä

Kohtaamisia-lehden kansikuva, jossa nainen on silmät kiinni ja hänen olkapäillään on kaksi pientä soittaja-ihmistä

Kuopion kaupungin asukaslehti Kohtaamisia on julkaistu jälleen. Kohtaamisia-lehti 2023 jaetaan ilmaisjakeluna kuopiolaisiin kotitalouksiin pääsääntöisesti viikon 33 aikana ja sitä on saatavana myös useista jakelupisteistä Kuopion alueella. Lehti tarjoaa tietoa kaupungin palveluista, tapahtumista ja ihmisistä.

Kohtaamisia-lehden artikkeleita sekä näköislehteä voi lukea myös verkkosivuilta www.kuopio.fi/kohtaamisia. Artikkelit esittelevät ajankohtaisia asioita ja antavat vinkkejä uusien elämysten ja kohtaamisten löytämiseen.

Kommentoi, keskustele ja jaa mielenkiintoiset artikkelit verkkosivuilta. Käytäthän some-kanavissa aihetunnistetta #kohtaamisiakuopio. Lukemisiin!