Kuopioon ja koko Pohjois-Savoon julistetaan koulu- ja päiväkotirauha perjantaina 25.8. Kuopion torilla

Kuva koulurauhanjulistuksesta, lavalla esiintyy lapsia ja yleisössä on myös lapsiryhmiä

Pohjois-Savon koulu- ja päiväkotirauhan julistus järjestetään uuden lukukauden alussa, jo yhdeksättä kertaa, perjantaina 25.8.2023 klo 10 Kuopion torilavalla osana Meidän Kuopio -festivaalia. Kaikenikäiset pohjoissavolaiset ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa joko paikan päällä tai suorana lähetyksenä netissä tästä linkistä: Koulu- ja päiväkotirauhanjulistus 25.8.2023 LIVE!

Koulu- ja päiväkotirauhan julistajana toimii Joroisilta kotoisin oleva upea, lahjakas laulaja VIIVI, joka myös esiintyy tilaisuudessa. Lisäksi pääsemme nauttimaan lastenmuusikko Brady Rymerin (USA) ja Kiuruveden vapaan nuorisoteatterin mahtavista esityksistä. Tapahtumassa julkistetaan myös aiemmin julkistetun video- ja kuvakilpailun voittaja!

Juontajana toimii Kuopion kaupungin draamakasvattaja Anni Marin ja Taidelukio Lumitin opiskelija Tami Saarinen seuranaan karvaiset kaverimme, Kiitos kaveruudelle -maskotit Pähkä ja Kamu. Tapahtuma on koko Pohjois-Savon yhteinen ja sitä tuottaa Pohjois-Savon hyvinvointialue sekä Kuopion kaupunki. Tapahtumassa yhteistyössä toimii Kiusaamisvapaa vyöhyke -hengessä K-Market Pohjois-Savo.