Energia-iltoja Pohjois-Savossa loka-marraskuussa

Naishenkilön käsissä älypuhelin, jossa energiankulutuksen näyttävä sovellus.

Millainen energiatalvi on edessä, ja kuinka voimme tehdä kodistamme vielä astetta energiakestävämmän? Mitkä tekijät vaikuttavat sähkön hintaan, ja miltä tulevan talven hintataso näyttää? Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon lämmitysmuodon vaihtamisessa ja minkälaisia vaihtoehtoja löytyy? Mitä tukia on saatavilla energiaremontteihin?

Pohjois-Savon energianeuvonta -hanke järjestää yhdessä paikallisten Omakotiyhdistysten kanssa loka-marraskuun aikana Pohjois-Savossa kaikille avoimia energia-iltoja, joissa on tarjolla tietoa mm. energiansäästöstä, sähkösopimuksista ja sähkön hintakehityksestä tulevaisuudessa, lämmitysmuodon vaihtamisesta ja lämpöpumpuista sekä energiaremontteihin saatavilla olevista tuista.

Energia-iltojen ajankohdat:

• Iisalmi, ke 11.10. klo 17–19, Luma-keskus (Iisalmi-sali)
• Kuopio, ti 24.10. klo 17–19, kaupungintalon juhlasali
• Siilinjärvi, ke 1.11. klo 17–19, ravintola Old Fox

Kuopion kaupunki tarjoaa puolueetonta ja maksutonta energianeuvontaa asukkaille, kunnille sekä pk-yrityksille koko Pohjois-Savon alueella. Kuluttajille ja taloyhtiöille annetaan neuvontaa mm. lämmitykseen, uusiutuvaan energiaan, laitteisiin, kuluttamiseen ja liikkumiseen liittyen. Kunnille ja pk-yrityksille tarjotaan tietoa mm. energia-tehokkuussopimuksista ja niihin liittymisen hyödyistä sekä energiakatselmuksista.

Tilaisuuksien tarkemmat tiedot sekä ennakkoilmoittautuminen tapahtumiin löytyy verkkosivuiltamme.

Lisätietoja:
Kuopion kaupungin energianeuvojat Mika Kemppainen, 044 718 2102 ja Mari Turunen, 044 718 2870
energianeuvonta(at)kuopio.fi