Kino Kuvakukon ohjelmistoa syyskuulle

Kuvakukossa lauantaina 9.9. kello 15.15 ensi-illassa nähtävä Golda on Guy Nattivin ohjaama elämänkerrallinen draamaelokuva Golda Meiristä, Israelin ensimmäisestä ja toistaiseksi ainoasta naispääministeristä. Öljykriisin ja Yom Kippurin sodan aikoihin sijoittuvan elokuvan pääosassa on huikean roolityön tekevä Helen Mirren.

Luontokino-festivaalia vietetään perjantaista sunnuntaihin 8.-10.9. Avauselokuvana esitetään perjantaina klo 17.30 Felix van Groeningenin ja Charlotte Vandermeeschin ohjaama komea Kahdeksan vuorta. Lauantaina klo 17.30 nähtävä Miten korjata maailma on Jouko Aaltosen ohjaama dokumenttielokuva suorasta aktivismista. Elokuvan jälkeen on Pekka Tenhusen vetämä keskustelutilaisuus, jossa mukana eläin- ja luonnonsuojeluaktivistit sekä Elokapina-liikkeen aktiivit. Sunnuntaina 10.9. klo 13 vuorossa Juha Suonpään tuore dokumenttielokuva Ilveskuiskaaja. Paikan päällä esityksessä ja haastattelutilaisuudessa on myös itse dokumentin päähenkilö Hannu Rantala.

Perjantaina 15.9. ensi-illassa varmasti syksyn odotetuin elokuva, Aki Kaurismäen kahdeskymmenes ja ohjaajan edellisestä elokuvasta tuttujen yhtenevien uhkailujen mukaan kenties viimeiseksi jäävä elokuva Kuolleet lehdet. Pääosissa nähdään Alma Pöysti ja Jussi VatanenKuolleet lehdet voi nähdä myös Hopeatähti-elokuvakerhon syyskauden avajaisnäytöksessä tulevana tiistaina 12.9. klo 13 tai klo 15.

Hyvät Kuvat-elokuvakerhon syyskausi alkaa viikon kuluttua torstaina 14.9. klo 17.30 Martin McDonaghin ohjauksella Banshees of Inisherin. Kerhon kausilippu ja jäsenyys 30 euroa, aleryhmille 25€. 

Lisää tietoa elokuvista: https://www.kuvakukko.fi/