Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso Kuopion Musiikkikeskukseen joulukonsertillaan 17.12.

Perttu Kivilaakso ja Linda Lampenius.

Suomen kansainvälisesti tunnetuimpiin viulisteihin kuuluva Linda Lampenius ja Apocalyptican kanssa maailmaa kiertänyt sellisti Perttu Kivilaakso esiintyvät Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisalissa sunnuntaina 17.12. klo 17 joulukonsertillaan. Konsertissa soivat niin klassisen kuin pop- ja rock-musiikin jouluiset sävelet. Esille pääsevät viulun ja sellon eri sävyt ja sähköisten efektien luomat maailmat. Lipunmyynti konserttiin alkaa keskiviikkona 13.9. klo 10.

Kansainvälisesti tunnetut muusikot, viulisti Linda Lampenius ja sellisti Perttu Kivilaakso saapuvat konsertoimaan Kuopion Musiikkikeskukseen 17.12. Tähdet ovat valinneet joulukonserttiin itselleen rakkaimpia lauluja. Melodioita kuullaan niin oopperan, klassisen kuin pop-musiikin maailmoista; luvassa on myös Kivilaakson omia ja Apocalyptican esittämiä sävellyksiä sekä rockballadeja.

Konsertissa hyödynnetään duon erityisosaamista elektronisen musiikin puolelta. ”Luvassa on kaikenkattava ilta, jossa sellon ja viulun sävyt sekä sähköisten efektien rajattomat mahdollisuudet saattelevat kuulijan fantasiamaailmoihin, syviin meditatiivisiin tiloihin ja aikamatkalle läpi historian”, Linda Lampenius ja Perttu Kivilaakso kertovat. Mukaan mahtuu teeman mukaisesti myös suomalaisia joulu- ja kansanlauluja Kivilaakson uusina sovituksina.

Linda Lampenius on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia viulistejamme, joka on esiintynyt maailmalla niin kuninkaallisille kuin valtionpäämiehille. Apocalyptican soolosellisti Perttu Kivilaakso taas kiertää yhtyeensä kanssa maailmaa hengästyttävällä tahdilla.

Konsertin kesto on noin 1 tunti 50 minuuttia sisältäen väliajan.

Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Liput: 31,90 €. Hinnat sisältävät Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 € / lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.  

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus, puh. 0600 96 100 (1,98 €/ min + pvm). Myynti myös Sokos Kuopio ja Lippupisteen muut valtakunnalliset myyntipisteet. eLiput Lippupisteen verkkokaupasta. Lisäksi Kuopion kaupunginteatteri (ks. aukioloajat kaupunginteatterin www-sivuilta).

KUOPION MUSIIKKIKESKUS 
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus