Mölymäen tietyömaa häiritsee liikennettä – sunnuntain KuPSin peliin ilmaiset bussikyyditykset torin laidalta

Kuopion Palloseura, Savonlinja Oy ja Kuopion Pysäköinti järjestävät yhteistyössä pysäköinnin ja kyydityksen veloituksetta sunnuntaina 17.9. klo 16 pelattavaan KuPS-VPS -otteluun Kuopion keskustasta. Mölymäen tietyömaan vuoksi autolla saapuminen Kuopion Keskuskentälle joudutaan järjestämään tällä hetkellä kiertoteiden kautta, joten on suositeltavaa jättää auto Toriparkkiin ja tulla peliin Savonlinjan futisbusseilla.

Futisbussit lähtevät keskustan Intersportin edestä ja bussiin voi hypätä ilman auton pysäköintiäkin. Pelin jälkeen pääset samalla kyydillä takaisin keskustaan. Pysäköinti Toriparkkiin ja kyyditykset futisbusseilla peliin ovat sunnuntaina ilmaiset klo 14-20 välillä.

Toriparkissa ota lippu sisäänajossa normaalisti automaatista sunnuntaina klo 14.00 jälkeen ja käytä se maksuautomaatissa ennen poistumista klo 20.00, niin saat pysäköinnin veloituksetta. Moovy-asiakkailla pysäköinnit nollautuvat automaattisesti pysäköinnin päätyttyä. Futisbussit lähtevät Intersportin edestä seuraavasti:

  • klo 15.00 ja klo 15.10
    • klo 15.15 ja klo 15.25
    • klo 15.30 ja klo 15.40

    Paluukyydit non-stop-periaatteella pelin jälkeen klo 17.55 alkaen!

    Paluumatkoja ajetaan 10 minuutin välein niin kauan, kuin kyyditettäviä riittää.