Juankosken Hyppyrimäen korttelileikkipaikan kunnostaminen alkaa

Hyppyrimäen korttelileikkipaikka kunnostetaan. Työt alkavat viikolla 40 ja kestävät lokakuun loppuun saakka. Kunnostuksessa uusitaan leikkivälineitä ja parannetaan leikkipaikan turvallisuutta. Leikkipaikka suljetaan kokonaan työn ajaksi.

Pyydämme alueella liikkuvia huomioimaan työkoneet ja työmaaliikenteen työalueen läheisyydessä. Erityisesti lapsille tulee painottaa varovaisuuden noudattamista työalueen läheisyydessä. Aidattujen ja varoitusnauhoilla eristettyjen alueiden sisäpuolella oleskelu on ehdottomasti kielletty.

Tilaajana toimii Kuopion kaupunki / kaupunkiympäristön palvelualue ja urakoitsijana kohteessa toimii Koneurakointi M. Niiranen Oy.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Karttakuvassa punaisella merkittynä kunnostettavan Hyppyrimäen korttelileikkipaikan sijainti. Kuva: Kuopion kaupunki