Syyslomalla jälleen superkivaa tekemistä lapsille ja nuorille Kuopiossa!

Kuopiossa syysloma on Supersyysloma. Viikolla 42 kaupungissa lomaileville koululaisille ja perheille riittää tekemistä joka päivälle. Sateen sattuessa voi pistäytyä vaikka liikuntahallien, kulttuuripaikkojen tai nuorisotilojen tarjoamaan monipuoliseen toimintaan. Maksutonta tekemistä on tarjolla runsaasti.

Kuntolaakson ja Lippumäen uimahalleihin pääsevät alle 18-vuotiaat maksutta uimaan lomaviikolla maanantaista perjantaihin 16.-20.10. koko päivän. Uimahyppytornit ja Wibit -vesitemppurata ovat käytössä tiettyinä aikoina Kuntolaaksossa. Kuopio-hallissa voivat alle 18-vuotiaat liikkua maksutta maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä, mikäli ei ole muita varauksia. Kuopio-hallin kuntosalille pääsevät 15 vuotta täyttäneet. Lisäksi tarjolla on mm. keilausta, muodostelmaluistelukoulu ja padelin tehotreenejä. Katso lisää: liikkuvakuopio.fi

Kuopion museon ja Kuopion taidemuseon perusnäyttelyissä riittää katsottavaa ja tutkittavaa vaikka koko päiväksi. Museoissa on lomaviikolla myös lapsille ja nuorille erilaisia non-stop -puuhapajoja, tuokioita ja opastuksia. Kuopion kaupungin museoihin sekä Ortodoksiseen kirkkomuseo RIISAan ja VB-valokuvakeskukseen on maksuton sisäänpääsy alle 18-vuotiaille.

Supersyysloman ohjelmassa on myös runsaasti työpajoja, kursseja ja päiväleirejä mm. teatteria, tanssia, kädentaitoja, pelejä, liikuntaa ja muotoilua. Myös nuorisotaloilla on tarjolla ohjelmaa, kuten leivontaa, askartelua, työpajoja ja retkiä. Monarin nuorisotilassa on mm. boffer-miekkailua, Pinarilla discoillaan ja Kulttuuriareena 44:lla järjestetään Game Over Lan -pelitapahtuma.

Katso uusia ideoita kulttuurikäyntikohteiksi tai etsi laavuja, näkötorneja ja mm. liikunnallisia vinkkejä Kuopion kaupungin verkkosivuilta: www.kuopio.fi/vapaa-aika-ja-hyvinvointi/

Ohjelma täydentyy lomaan saakka. Tarkastathan koko Supersyysloman ohjelmanKuopion Seinältä: https://kuopionseina.fi/supersyysloma/

Supersyysloman järjestää Kuopion kaupunki yhteistyössä kumppaneiden kanssa.