Kontupuiston korttelileikkipaikka otetaan osittain käyttöön

Kontupuiston leikkipaikka töiden ollessa vielä käynnissä kesällä 2023. Kuva: Kuopion kaupunki

Kontupuiston korttelileikkipaikka Haapaniemen kaupunginosassa otetaan osittain käyttöön maanantain 30.10.2023 aikana.

Kohteeseen rakennettua pienpelikenttää ja pienpelikentälle asennettua interaktiivista palloseinää ei oteta vielä käyttöön. Pienpelikenttä ja palloseinä otetaan käyttöön keväällä 2024, kun kentän matto on saatu asennettua uudelleen.

Hankkeessa on parannettu leikkikentän toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä. Alueelle on rakennettu uusia leikkivälineitä ja vanhoja monitoimivälineitä on kunnostettu maalaamalla ja vaihtamalla niihin uusia osia. Uusina toimintoina kohteeseen on rakennettu keppihevosesterata ja pienpelikenttä, joista viimeisimpään on asennettu interaktiivinen palloseinä. Puiston yhteyteen on rakennettu kaksi liikuntaesteisille tarkoitettua pysäköintipaikkaa. Kohteen valaistusta on uudistettu led-valoilla ja puistoon on istutettu uusia puita.

Hankkeen päätoteuttajana on toiminut Mestar Kuopio Oy.

Lisätietoja:
Matias Enäsuo, rakennuttaja, Kuopion kaupunki, 044 718 5724, matias.enasuo(at)kuopio.fi
Tiina Korhonen, vastaava työnjohtaja, Mestar Kuopio Oy, 044 718 5073, tiina.korhonen(at)mestar.fi