Alueellinen rakennusvalvonta suljettuna viikon 52

Kuopion alueellinen rakennusvalvonta on suljettuna 25.12. – 1.1.2024 välisen ajan. Pyydämme huomiomaan, että joulun jälkeisellä viikolla ei käsitellä uusia lupahakemuksia eikä suoriteta viranomaiskatselmuksia.

Lupapiste-palvelu on avoinna ja sinne voi toimittaa dokumentteja ja uusia hakemuksia. Muistathan, että työnjohtajailmoitukset ja erityissuunnitelmat tulee toimittaa Lupapisteeseen ennen kyseisiin töihin ryhtymistä, vaikka asioita ei käsiteltäisi.

Lue lisää rakennusvalvonnan palveluista sivuiltamme.

Asiointipostiin saapuneisiin viesteihin vastaamme saapumisjärjestyksessä kiinnioloajan jälkeen.

Oikaisuvaatimukset voi jättää osoitteeseen: rakennusvalvonta(at)kuopio.fi

Rauhaisaa joulunaikaa toivottaen,
Kuopion alueellinen rakennusvalvonta