Löytöeläinten hoitopalvelut ensi vuoden alusta alkaen Toivalassa

koira nurmikolla, jossa syksyisiä lehtiä. Oikeassa laidassa henkilön käsi antamassa koiralle herkkupalaa.

Uusi löytöeläinten hoitopalveluntuottaja on valittu Kuopion kaupungin, Leppävirran kunnan sekä Siilinjärven, Lapinlahden, Kaavin, Rautavaaran ja Tuusniemen kuntien muodostamalle yhteistoiminta-alueelle.

Löytöeläinten hoitopalvelujen järjestämisestä 1.1.2024 alkaen vastaa Eläinhoitola Ilo, jonka toimipiste sijaitsee Toivalassa osoitteessa Lotteisentie 32. Toimipiste on avoinna 1.1.2024 alkaen arkisin kello 12–17, sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 12–16. Lue lisää Eläinhoitola Ilon verkkosivuilta osoitteesta: www.elainhoitolailo.fi tai Facebook-sivulta: Eläinhoitola Ilo.

Eläinhoitola Ilo järjestää Kuopion, Leppävirran, Siilinjärven, Lapinlahden, Kaavin, Tuusniemen ja Rautavaaran alueella irrallaan tavattujen koirien, kissojen sekä muiden vastaavien pienkokoisten seura- ja harrastuseläinten säilytyksen ja hoidon.

Irrallaan tavattuja eläimiä säilytetään 15 päivän ajan. Tämän jälkeen omistusoikeus siirtyy palveluntuottajalle, jolla on oikeus myydä, luovuttaa tai tilanteen niin vaatiessa, lopettaa eläin. Eläinhoitola Ilo pyrkii järjestämään uuden kodin niille eläimille, joiden omistajaa ei löydy.

Lisätietoja eläinsuojelusta ja löytöeläimistä verkkosivuillamme.