Liikkumisen riemua uuden vuoden seutuun

Hiihto

Latujen kunnostukset tehdään normaalisti tulevana viikonloppuna 29.-31.12.2023 ja uuden vuoden päivänä 1.1.2024. Pyhäpäivä ei aiheuta poikkeuksia kunnostukseen.

Jään päälle noussut vesi hankaloittaa jäälatujen avausta, eikä yhtään metriä jäälatua ole saatu vielä avattua.

Latujen kunnostusta voit seurata reaaliaikaisesti Latuinfosta osoitteessa: https://kuopio.fluentprogress.fi/outdoors

Maaningan ja Karttulan valaistut ladut on nyt lisätty uusina kohteina yllä mainittuun Latuinfo-karttaan.  

HUOM! Varoitus tykkylumesta metsäisillä reiteillä! Lumikuorman painosta kaatuneita tai taipuneita puita saattaa olla latuväylillä, joten olkaa varovaisia ja pitäkää silmät auki metsissä hiihtäessä.

HUOM Puijolla hiihtäjät! Puijolla on tämän viikon lauantaina 30.12. Maaningan Mahdin järjestämä Iivo-Cupin osakilpailu klo 11 alkaen. Kilpailussa käytetään Iivon lenkkiä (2,5 km) ja hiihtotyyli on vapaa. Lue lisää: https://maaninganmahti.sporttisaitti.com/

Puijon tuolihissi

Tulevalle viikolle on luvassa kovia pakkasia ja myös kovaa tuulta. Puijon tuolihissin pyörimisen pakkasraja yleisökäytössä on -20 astetta. Raja on asetettu turvallisuuden vuoksi. Mikäli hissi pysähtyisi jostain syystä kovassa pakkasessa ja viimassa, odotusaikana syntyisi vakava paleltumisriski.

Hissi on yleisökäytössä 7.1. saakka klo 11-16, jos pakkasraja ei alitu.

Luistelu

Luistelualueiden kunnostukset tehdään normaalisti tulevana viikonloppuna 29.-31.12.2023 ja uuden vuoden päivänä 1.1.2024. Pyhäpäivä ei aiheuta poikkeuksia kunnostukseen.

Nyt on saatu avattua loputkin luistelualueet käyttöön eli Minari, Niirala, Märssy, Kettulan koulu, Aurinkorinne, Honkarakenne ja Niuvan monttu sekä myös Rajalan ja Päivärannan luistinradat.

Liikuntahallit

Katso liikuntahallien uuden vuoden aikataulut joulumuistiosta: Kuopion kaupungin joulumuistio 2023 – Kuopio (rullaa sivua alaspäin!)