Kuopion museon omatoimikierrokset vievät museokävijän uudenlaisten elämysten äärelle   

Kuopion museon uunituoreiden, esitteiksi paketoitujen omatoimikierrosten tahdissa Ihmisen aika, Muuttuva luonto ja Toden ja tarun rajalla -näyttelyihin pääsee nyt tutustumaan aivan uusilla tavoilla.  

Jos liikkeellä on itsekseen, vaihtoehtoja on kaksi. Hyvä elämä -kierros tarjoaa mahdollisuuden pohtia näyttelyn kautta omia arvoja ja ajatusmalleja. Vesistöt-kierroksella puolestaan keskitytään Itä-Suomen järviin ja elämään niiden rannoilla.  

Seurassa museovierailulle saapuneet voivat valita neljän omatoimikierroksen väliltä. Lasten kanssa liikkuvien lehtinen tekee museovierailusta kaikille mieleen jäävän yhteisen hetken. Aikuisille ja nuorille puolestaan on tarjolla niin keskusteluja ystävien kesken kuin kysymyksiä, joiden kautta seuralaisensa voi oppia tuntemaan paremmin. Myöskään matkaoppaaksi muualta tulleille vierailleen joutuneita ei jätetä pulaan: he voivat napata mukaansa esitteellisen verran paikallistuntemusta suomeksi tai englanniksi.   

Omatoimikierrosesitteet sisältyvät museon pääsymaksuun. Esitteen voi ottaa mukaan näyttelyvierailulle kuka vain.   

Katso lisää: Omatoimiset museovierailut – Kuopionmuseo.fi