Neulaniementien kadun- ja vesihuollon rakentaminen alkaa

Neulaniementien kadun- ja vesihuollon rakentaminen alkaa helmikuussa 2024. Suunnitelmakohde sijaitsee Kuopion kaupungin Neulamäen ja Savilahden kaupunginosissa.

Neulaniementien pohjoisreunalle toteutetaan eroteltu jalankulun ja pyöräilyn pääreitti. Jalankulku- ja pyöräilyväylät erotetaan ajoradasta kivetyllä alueella.

Neulaniementielle Sarastuskaaren liittymäalueelle rakennetaan ensimmäisessä vaiheessa yksi kiertoliittymä sekä alikulkukäytävä. Nykyistä Kuopion Veden verkostoa uusitaan Sarastuskaaren liittymäalueella.

Liikennejärjestelyjä tehdään työn edetessä. Pyydämme huomioimaan työkoneet, työmaaliikenteen ja putkikaivannot liikuttaessa työalueen läheisyydessä vaaratilanteiden välttämiseksi. Erityisesti lapsille tulee painottaa varovaisuuden noudattamista työalueen läheisyydessä. Aidattujen ja varoitusnauhoilla eristettyjen alueiden sisäpuolella oleskelu on ehdottomasti kielletty.

Rakennuttajina toimivat Kuopion kaupunki / kaupunkitekniikan palvelut ja Kuopion Vesi Oy. Urakoitsijana kohteessa toimii Mestar Kuopio Oy.

Karttakuvassa sinisellä merkitty Neulaniementien työmaa-alue.
Karttakuvassa sinisellä merkittynä Neulaniementien työmaa-alue. Kuva: Kuopion kaupunki

Lisätietoja:
Kuopion kaupunki
Rakennuttaja Markku Heikkinen, 044 718 5377, markku.heikkinen1(at)kuopio.fi

Kuopion Vesi Oy
Rakennuttajainsinööri Jani Liukkonen, 044 718 1124, jani.liukkonen(at)kuopionvesi.fi

Mestar Kuopio Oy
Työmaapäällikkö Seppo Räsänen, 044 446 5348, seppo.rasanen(at)mestar.fi
Työnjohtaja Kari Happonen, 044 446 5332, kari.happonen(at)mestar.fi