Kohti Kuopio250 -juhlavuotta -webinaari

Infotilaisuus toimijoille

Kohti Kuopio250 -juhlavuotta!
Infotilaisuus toimijoille ohjelmahausta ja tuotantotuesta
15.2.2024 klo 17-18
Teams-webinaari

Kuopion kaupunki viettää vuonna 2025 juhlavuottaan ja pitkin vuotta 2024 järjestetään tilaisuuksia, joissa toimijat pääsevät vaikuttamaan ja osallistumaan juhlavuoden tuotantoon, verkostoitumaan ja kehittämään omia tuotantojaan. Tämä on tilaisuus, jossa kuullaan ajankohtaisimmat kuulumiset juhlavuoden suunnitelmista esim. ohjelmahausta, tuotantotuesta, löydetään kumppaneita ja kukoistamme yhdessä kohti Kuopio 250 -juhlavuotta!

Webinaarin asiasisältö on muutoin sama kuin 25.1. Kuopion museolla järjestetyssä tilaisuudessa, mutta tapahtumateollisuuden osuutta tähän ei sisälly. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla webinaaria edeltävänä päivänä tai viimeistään saman päivän aamupäivällä.

Ilmoittautuminen webinaariin tästä linkistä keskiviikkoon 14.2. mennessä: 
https://forms.office.com/e/2BNwfj26c8

Lisätietoja Kuopio250 -juhlavuodesta voit lukea täältä.