Kivilammen alueen katujen rakentaminen alkaa viikolla 8

Karttakuva Kivilammen alueelle rakennettavista teistä.

Kivilammen alueen katujen ja kunnallistekniikan rakentaminen aloitetaan viikolla 8. Alueelle rakennetaan kaksi katua, ulkoiluväyliä ja leikkipaikka. Myös sähköverkkoa ja katuvalaistusta rakennetaan. Lisäksi alueelle rakennetaan kaukolämpöverkkoa ja tietoverkkoja.

Tämän vuoden aikana kadut rakennetaan murskepintaisiksi. Kartanonkadun kohdalla tehtävät muutostyöt viimeistellään ja ajorata asfaltoidaan.

Työmaa katkaisee hiihtoladun Kartanonkadun kohdalla. Työmaan ajoliittymän kohdalla on työmaa-aitoja, joiden välistä voi hiihtäjä kävellä ja kantaa sukset liittymän toiselle puolelle. Ensi talvena hiihtolatu siirtyy uudelle reitille.

Pyydämme huomioimaan työkoneet, työmaaliikenteen ja putkikaivannot liikkuessanne työalueen läheisyydessä vaaratilanteiden välttämiseksi. Erityisesti lapsille tulee painottaa varovaisuuden noudattamista työalueen läheisyydessä. Aidattujen ja varoitusnauhoilla eristettyjen alueiden sisäpuolella oleskelu on ehdottomasti kielletty.

Rakennuttajina toimivat Kuopion kaupunki / kaupunkitekniikan palvelut ja Kuopion Vesi Oy. Urakoitsijana kohteessa toimii Mestar Kuopio Oy.

Rakennuttaja Jari Savinainen, Kuopion kaupunki, jari.savinainen(at)kuopio.fi
Rakennuttajainsinööri Jani Liukkonen, Kuopion Vesi Oy, jani.liukkonen(at)kuopionvesi.fi
Työmaapäällikkö Harri Kuhmonen, Mestar Kuopio Oy, harri.kuhmonen(at)mestar.fi