Huuhankadulla kaivutyö alkaa viikolla 10

Kartta-aineisto

Huuhankadulla alkaa viikolla 10 kaivutyö, joka vaikuttaa liikennöintiin Rovastinkadun ja Huuhankadun risteyksessä. Huuhankadulla autolla liikennöinti katkeaa välillä Rovastinkatu – Välikatu. Kävelijöiden ja pyöräilijöiden kulku on paikalla järjestetty.

Työt alkavat liikennejärjestelyillä ja lumitöillä. Kaivutyö on tarkoitus saada valmiiksi alustavan aikataulun mukaan viikon 12 aikana.

Pyydämme huomioimaan työkoneet ja työmaaliikenteen liikkuessanne työalueen läheisyydessä vaaratilanteiden välttämiseksi. Erityisesti lapsille tulee painottaa varovaisuuden noudattamista työalueen läheisyydessä. Aidattujen ja varoitusnauhoilla eristettyjen alueiden sisäpuolella oleskelu on ehdottomasti kielletty.

Urakoitsijana kohteessa toimii Koneurakointi M. Niiranen Oy.

Lisätietoja asiasta:
Koneurakointi M. Niiranen Oy, toimitusjohtaja Marko Niiranen, 040 831 5666, marko(at)mniiranen.fi
Kuopion kaupunki, aluevastaava Piia Hyttinen, 044 718 5111, piia.maarit.hyttinen(at)kuopio.fi