Tahko Juhannuksen ohjelma on valmis – mukana laaja kattaus kotimaan kärkiartisteja

Suomen itäisin, Tahkovuoren hellässä syleilyssä juhlittava juhannusfestivaali Tahko Juhannus julkaisee lisää artisteja kesän 2024 festivaalille. Uusia ohjelmajulkaisuja festivaalille ovat tämän hetken kuumimpiin ja kysytyimpiin artisteihin kuuluva Lauri Haav, 15-vuotisjuhlaansa viettävä Gasellit, poptaivaan kirkkaimpiin tähtiin kuuluva SANNI, sekä ”Timanttei” -hitillään popsensaatioksi noussut Mirella. Tahko Juhannuksen ohjelmaa täydentävät myös juuri uuden ”Emily” -kappaleensa julkaissut Isac Elliot, räpin uuden sukupolven mielenkiintoisimpiin nimiin kuuluva Ahti, sekä ”Suoraan Sydämeen” -kappaleella viime kesänä yleisön valloittanut Karri Koira.

Hiphop-rytmejä festivaalilla tarjoilevat myös punk-räp-kollektiivi Mouhous, Emma Gaalassa vuoden räp-artistina palkittu ibe sekä multiplatinaa niin omilla kuin fiittaamillaan kappaleilla kerännyt Cledos. Festivaalin suurimpaan yhteislauluun yleisön tulee innoittamaan syvien tunteiden tulkki, ”Mökkitie” ja ”Suomen muotoisen pilven alla” -kappaleistaan tunnettu Arttu Wiskari.

Jo aiemmin Tahko Juhannuksen ohjelmistoon on julkaistu suomiräpin jättiläisiin kuuluva Gettomasa, hallikiertueelle ensi syksynä lähtevä KUUMAA, kansanvillitsijä Käärijä, energiset ja vauhdikkaat Sexmane ja Portion Boys, ”Sammumaton” ja ”Pimee (ft. Elastinen)” -kappaleillaan radiosoittolistoja dominoiva BESS sekä laulaja-lauluntekijä VIIVI.

Tahko Juhannus -festivaalin festivaalipäällikkö Allu Koskinen odottaa jo tulevaa juhannusta.

– Tahko Juhannus koostuu upeasta ohjelmasta, innostuneesta yleisöstä ja ainutlaatuisesta tunnelmasta miljöineen, joka viestii festivaalin olevan niin rakkauden kuin rajattoman riemun asialla. Juhannukseen on aikaa enää 112 päivää, eli nyt on hyvä hetki suunnata katseet kohti kesää ja kipaista lippukaupasta piletit takataskuun, vinkkaa Koskinen.

Festivaalipäällikön vinkkauksen ja ohjelmajulkaisun myötä Tahko Juhannuksen lippukauppaan avautuukin myyntiin uusia lipputyyppejä, sillä festivaalille tulee myyntiin yhden päivän pääsylippuja niin tavallisina kuin VIP-versioina nykyisten kolmen päivän lippujen lisäksi.

– Festivaalin lipunmyyntihän on ollut tähän asti jo varsin vauhdikkaalla tolalla niin lippukaupoissa kuin majoituskumppaniemme kanavissa majoittujille. Viime vuonna keräsimme Tahko Juhannukseen 16 000 kävijää maailmanlopun säästä huolimatta, ja tänä vuonna väkimäärä tulee olemaan isompi – edessä on kaikkien aikojen Tahko Juhannus!, riemuitsee festivaalipäällikkö Koskinen.

TAHKO JUHANNUS 20.-22.6.2024

https://tahkojuhannus.fi/