Uuden Minna Canthin koulun ympäristön asemakaavasta yleisötilaisuus 14. maaliskuuta

Havainnekuva, jossa näkyy valkeita rakennuksia mustalla värillä olevan tien molemmin puolin.
Havainnekuvassa katunäkymä etelästä (vaihtoehto 2). Päiväkoti on Kaartokadun vasemmalla puolella ja uusi yläkoulu oikealla puolella. Kuva: Kuopion Tilapalvelut

Uuden Minna Canthin koulun ympäristön asemakaavan muutoksen luonnosaineistoa esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa torstaina 14.3. kello 17 alkaen Kuopion pääkirjaston Kohtaamossa, osoitteessa Maaherrankatu 12.

Asemakaavan muutoksella tutkitaan Minna Canthin koulun uudisrakentamista keskuskentän alueelle ja uuden päiväkodin sijoittamista Kaartokadun toiselle puolelle, asuinalueen reunalle.

Kaavaluonnos nähtävillä

Uuden Minna Canthin koulun ympäristön asemakaavan muutoksen luonnosaineisto on nähtävillä 7.3.–5.4.2024 välisenä aikana.

Luonnosvaihtoehdot ovat nähtävillä kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa valtuustotalolla osoitteessa Suokatu 42. Aineistoon voi tutustua myös kaupungin karttapalvelussa.

Mahdollisuus jättää mielipide

Luonnosaineistosta on mahdollista jättää mielipide aineiston nähtävilläoloaikana. Mielipiteet voi toimittaa kaupunkiympäristön palvelualueen asiakaspalveluun valtuustotalolle (Suokatu 42) tai sähköpostitse osoitteeseen kaavoitus(at)kuopio.fi.

Postiosoite:
Kuopion kaupunki
Kaupunkiympäristön palvelualue, kaupunkisuunnittelupalvelut
PL 1097, 70111 Kuopio

Asemakaavan muutosalue rajattuna karttakuvaan punaisella. Kuva: Kuopion kaupunki

Lisätietoja:
Anne Partanen, kaavoitusinsinööri, Kuopion kaupunki, 044 718 5413, anne.partanen(at)kuopio.fi,
Jaana Keränen, kaavoitusarkkitehti, Kuopion kaupunki, 044 718 5408, jaana.keranen(at)kuopio.fi