Meidän Kuopio -festivaali

Meidän Kuopio festivaali on kuopiolaisten oma kaupunkifestivaali. Se järjestetään 10. 25.8.2024. Tapahtumat levittäytyvät festivaalin aikana ympäri kaupunkia lähiöistä maaseutualueille. Kuka tahansa voi osallistua tapahtumiin kokijana tai tehdä itse tapahtuman! Tapahtumat ovat pääsääntöisesti maksuttomia ja avoimia kaikille.

Jos sinulla on idea tapahtumasta, voit ilmoittaa sen mukaan Meidän Kuopio festivaalin ohjelmaan Kuopion Seinällä (kuopionseina.fi). Kaikki 31.7. mennessä ilmoitetut tapahtumat tulevat automaattisesti mukaan festivaalin ohjelmaan.

Tarvittaessa voit hakea tapahtumalle Meidän Kuopio festivaalin tuotantotukea. Myönnettyä rahaa voi käyttää mm. materiaali –, markkinointi ja palkkiokustannuksiin. Tuotantotukea festivaalin aikana järjestettäviin tapahtumiin voi hakea 17.6.2024 asti. Huomioithan, että tuotantotukea tulee hakea viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen tapahtuman järjestämistä.

Tänä vuonna tukea myönnetään myös Meidän Kuopio pop up tapahtumille, jotka järjestetään varsinaisen festivaaliajan ulkopuolella. Tapahtumia voi järjestää sekä ennen festivaalia että sen jälkeen. Tuotantotuen haku on jatkuva ja se päättyy 1.11.2024.

Lisätietoja antaa:

Hanna Kalliokoski, projektikoordinaattori
puh. 044 718 2130
hanna.kalliokoski@kuopio.fi