Pohjois-Savon kulttuurifoorumi 16.4.2024 Lapinlahdella

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautuminen on julkaistu tapahtumasivulla https://www.pohjois-savo.fi/viestinta/kokoukset-ja-tapahtumat/pohjois-savon-kulttuurifoorumi-kulttuurin-raatajat-rahanalaiset.html

Kulttuurifoorumissa nostetaan esille kulttuurin tekijöitä ja kokijoita sekä taiteen ja kulttuurin merkitystä ihmisten arjessa. Kulttuuria tarvitaan hyvinä ja huonoina aikoina. Kulttuuri ja taide tekevät meistä henkisesti vahvempia ja yhteiskunnasta kestävämmän. Vuoden 2024 kulttuurifoorumissa keskustellaan erityisesti valmisteilla olevan kulttuuripoliittisen selonteon sisällöistä Pohjois-Savon näkökulmasta.

Tapahtuma on kaikille avoin, osallistujiksi toivotaan erityisesti kuntien kulttuurivastaavia, kuntajohtajia ja -päättäjiä, taiteentekijöitä ja -toimijoita, kulttuurin ja luovien alojen kehittäjiä sekä yrittäjiä. Toivomme runsasta osanottoa paikan päälle Lapinlahden lukiolle, mutta tilaisuuden puheenvuoroja voi seurata myös etäyhteydellä. Tilaisuus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa tapahtumasivulla kahden viikon ajan julkaisun jälkeen.

Pohjois-Savon kulttuurifoorumin 2024 järjestävät Pohjois-Savon liitto, Taiteen edistämiskeskus, Kuopion kaupunki, Savonia-ammattikorkeakoulu, Lapinlahden kunta ja ELY-keskus.