Katutyöt alkavat viikolla 16 Käsityökadulla ja Lukkarinpuistossa

Käsityökadulla uusitaan kivetykset ja pintarakenteet Tulliportinkadun ja Kauppakadun välisellä osuudella sekä Lukkarinpuiston alueella. Rakentamistyöt alkavat viikolla 16. Työt aiheuttavat muutoksia jalankulun ja pyöräilyn liikennejärjestelyihin.

Samassa yhteydessä uusitaan myös kaukolämpölinjoja, valaistuksia, sähköverkkoa, hulevesiviemäröintiä sekä tietoverkkokaapelointeja.

Työt valmistuvat syyskuun 2024 loppuun mennessä.

Alueella liikkujia pyydetään huomioimaan työmaaliikenne, kaivinkoneet ja maansiirtoajoneuvot. Erityisesti pienten lasten vanhempia pyydetään ohjeistamaan lapsiaan työmaa-alueen läheisyydessä liikkumisesta sekä työmaan vaaroista.

Pahoittelemme rakennustöistä mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.

Urakoitsijana kohteessa toimii Mestar Kuopio Oy, Kuopion kaupungin toimeksiannosta.

Katso karttakuva.