Osuma Weekend tuo Bellanrannan täyteen ohjelmaa toukokuussa

Keväinen lasten tapahtuma, ihmisiä parkkialueella

Osuma Weekend tulee jälleen Kuopion Bellanrantaan 24.-25.5.2024 ja tuo mukanaan laajan kattauksen urheilua ja viihdettä. Urheiluohjelma laajentuu padel -turnauksien ja Kiho Streetbasket -turnauksen lisäksi toivotuilla katusählyllä, liaanihypyllä ja hurjapäiden suosikilla benjihypyllä. Lauantaina 25.5. lapsiperheiden ilmaistapahtuma Osuma Seikkailu kutsuu jälleen mukaansa uusia seikkailijoita. Osuma Weekendin iltatapahtumassa Kuopion Saanalla nähdään huippuartisteja.

Osuma Weekendin urheiluosuus on viime vuotta laajempi, kun mukana on uusia lajeja padelin ja katukoriksen lisäksi. Viikonloppuna pelataan Finnish Padel Tourin osakilpailu ja Kansallisten kilpailuluokkien padel -turnaus. Mukana myös matalan kynnyksen hupiturnaus. Muina lajeina katukoris, katusähly, liaanihyppy ja benjihyppy.

Ilmaistapahtuma Osuma Seikkailu kutsuu lapsiperheitä seikkailemaan Bellanrannan ja Kumpusaaren alueelle lauantaina 25.5. klo 10–14. Mukana on jälleen urheiluseurojen lajikokeiluja ja alueen toimijoiden kehittelemiä aktiviteettejä, jotka tuovat seikkailijoille varmasti iloisia hetkiä mielenkiintoisineen tehtävineen. Aktiviteettipisteet ovat kävelymatkan päässä toisistaan ja Osuma Seikkailun lomassa voi käydä seuraamassa urheilulajien upeita suorituksia. Alueella on tarjolla virvokkeita ja purtavaa koko päivän.

– Urheilulajien lisäykset tuovat uusia toivottuja lajeja Osuma Weekendiin ja kun Bellanranta ry:n kanssa järjestettävä lapsiperheiden ilmaistapahtuma Osuma Seikkailu tulee jälleen, niin ne luovat varmasti alueelle mukavaa tunnelmaa, kertoo Osuma Weekendin tapahtumapäällikkö Juho Saarinen.

Osuma Weekendin illat päättyvät Kuopion Saanalle, jonne rakentuu uudistettu ja laajennettu tapahtuma-alue (ikäraja K18). Esiintymässä perjantaina 24.5. BESS, Bee, Hullu Pappila sekä lauantaina 25.5. Portion Boys, Darude, VIIVI ja SKYB. VIP-vieraille on tarjolla taas spesiaalifestivaalielämystä, mm. Saanan kylpylä tapahtuman iltoina. Osuma Weekendin liput myydään osoitteissa osumaweekend.fi sekä tiketti.fi.

Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta osumaweekend.fi
Kuva: Ossi Neijonen