Vuoden suurin voimistelutapahtuma Kuopiossa 7.–9.6.

Viisi voimistelijaa Kuopio-halli, kyltin ympärillä, kesäisen Kuopio-hallin edustalla

Vuosittain järjestettävä Voimistelupäivät kokoaa kaikki voimistelun kilpalajit samaan tapahtumaan kilpailemaan, esiintymään ja kannustamaan. Voimistelupäiviin kuuluu kilpailutapahtumien lisäksi paljon oheistoimintaa, kuten eri lajien kokeilupisteitä, voimistelunäytöksiä, asukilpailuja kisakatsojille sekä valmentajien ja tuomareiden yhteinen illanvietto.

Kuopion Reippaan Voimistelijat järjestää vuoden 2024 Voimistelupäivät 7.–9.6. Kuopiossa yhdessä Suomen Voimisteluliiton kanssa. Tapahtumapaikat ovat Kuopio-halli, jäähalli ja Hatsalan koulu.

Pelkästään voimistelijoita on ilmoittautunut tapahtumaan jo reilu 2 500 ympäri Suomea.

Perjantai-illan vauhdikkaat avajaiset

Voimistelupäivien avajaisia vietetään perjantai-iltana 7.6. jäähallissa ennen näkemättömällä tavalla, kun kisadiscoa vauhdittavat Robin ja Adi Sene! Robin on Siilinjärveltä kotoisin oleva 18-vuotias musiikintekijä ja räppäri. Robin on esiintynyt mm. Ruisrockissa ja Blockfesteillä veljiensä Sexmanen ja Isaac Senen kanssa.

Ennen Robinia avajaisten ohjelmassa on avajaissanat, voimistelu- ja naruhyppelyesityksiä.

Avajaisiin myydään lippuja jäähallin ovella klo 18.30 alkaen. Itse tapahtuma alkaa klo 19.30 ja kestää n. 1,5 tuntia.

Tapahtumia ja tekemistä kaikenikäisille

Viikonlopun aikana on tarjolla runsaasti oheisohjelmaa kaikenikäisille ympäri kaupunkia.

Lapsille on eri lajien kokeilupisteitä ja temppurata perjantaista sunnuntaihin klo 9–18 Hatsalan klassillisella koululla, jonne on ilmainen sisäänpääsy.

Lauantaipäivän toritapahtumassa 8.6. klo 12–14 on luvassa mm. eri-ikäisten voimisteluesityksiä torilavalla sekä osallistavaa jumppaa katsojille.

Kisojen pääsyliput

Katsojille myydään pääsylippuja Voimistelupäivien kisatapahtumiin. Lippuja voi ostaa yhdeksi tai kolmeksi päiväksi ja niillä voi seurata eri lajeja Kuopio-hallissa ja jäähallissa. Edullisimmaksi tulee kolmen päivän ranneke, jolla pääsee katsomaan kaikkia kisatapahtumia kolmen päivän ajan rajoituksetta. Pääsylippuja myydään Kuopio-hallin ja jäähallin ovella.

Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta www.voimistelupaivat2024.fi