Vireyttä mieleen – senioreille suunnattu ilmaistapahtuma 15.5.2024 Puistokartanossa

Kansalaisopiston tilat puistokartanolla ulkoapäin kuvattuna kesällä

Suuren suosion saavuttanut ja jo perinteeksi muodostunut, senioreille suunnattu Vireyttä mieleen – Yhdessä hyvää mieltä -ilmaistapahtuma saapuu jälleen Puistokartanoon, Kuopion kansalaisopiston Puistokadulla sijaitsevaan päätoimipaikkaan.

Keskiviikkona 15.5.2024 on luvassa monia tapahtumia ja iloista puuhaa klo 11–15.30 välillä! Silloin nautitaan yhdessäolosta ja yllätyksistä, mutta myös rokista. Päivä sisältää kivoja tapaamisia, musiikkia, tietoa tärkeistä asioista ja viihdettä.

Tapahtuman päävieraina ovat tanssija, koreografi ja koko kansalle tuttu Tanssii Tähtien kanssa -tuomariston jäsen, Jorma Uotinen ja uusi kaupunginjohtajamme Soile Lahti. Tapahtumassa esiintyvät myös Punkmummot sekä muita paikallisia artisteja ja taiteilijoita.

Puistokartano muuntautuu tänä vuonna Hyvän Olon Taloksi ja sen huoneissa on mahdollista tutustua paikallisiin yhdistyksiin ja niiden toimintaan klo 11–14.30. Hyvän Olon Talon ”ullakolla” pyöritetään Onnenpyörää ja tunnistetaan kappaleita arkkuun kätketyistä valokuvista. ”Keittiössä” opetellaan lisäämään ruokailoa ikävuosiin ja ”kirjastossa” kuullaan Kantelettaren lauluja. ”Vaatehuoneessa” on mahdollista kuvauttaa itsensä (omalla kännykällä) Adelen salongin asusteissa ja Punaisen Ristin ”pysäkillä” pelataan hyvinvointi- ja terveysaiheista bingoa. ”Makuuhuoneessa” saadaan tietoa hyvästä unesta ja ”mummolassa” etsitään ja tutustutaan vertaistuen avulla omiin sukujuuriin. Tässä vai muutamia päivän monista tapahtumista.

Vireyttä mieleen -päivä huipentuu klo 14–15.30 Puistokartanon liikuntasalissa senioreille suunnattuun Antaa palaa! -rockiin. Joraamisen ja jammailun lomassa palkitaan myös rockhenkisin asu. Tervetuloa viettämään ikimuistoista päivää täynnä iloa ja hyvää mieltä! Tapahtuman järjestää vuosien 2023–2024 Seniorityöryhmä.

Katso lisää: Vireyttä mieleen – yhdessä hyvää mieltä, senioripäivä (Kuopio) – Kuopion kansalaisopisto (opistopalvelut.fi)