Kerro näkemyksesi Kuopion kaupunginorkesterin toiminnasta asiakaskyselyssä

Kuopion kaupunginorkesteri kysyy asiakkaiden näkemyksiä ja mielipiteitä orkesterin toimintaan ja konsertteihin liittyen asiakaskyselyllä. Kyselyyn voi vastata 31.5. saakka. Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan pääsylippuja orkesterin konsertteihin.

Kuopion kaupunginorkesterin uuden konserttikauden kynnyksellä on aika tarkastella orkesterin toimintaa ja käytäntöjä. Mitä mieltä sinä olet kaupunginorkesterin toiminnasta ja konserttitarjonnasta? Orkesterin asiakaskyselyn kautta voit vaikuttaa ja kertoa näkemyksesi orkesterin toimintaan liittyen. Kysely on avoinna 31.5. saakka. Vastaaminen vie aikaa pari minuuttia.

Vastaa orkesterin sähköiseen asiakaskyselyyn. Kyselyyn voi myös vastata paperilomakkeella Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla.

Yhteystietonsa antaneiden kesken arvotaan pääsylippuja Kuopion kaupunginorkesterin syksyn tapahtumiin. Yhteystietoja käytetään vain tätä arvontaa varten.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri